SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2015. április 1. 21:47

Biztonság az agráriumban – az Intellio az első Agrár Security konferencián

A Senit Kft. - az Intellio integrátora - első alkalommal rendezte meg Agrár Security elnevezésű rendezvényét két helyszínen, melyen az Intellio főszerepet kapott.
Az agrárium területén tevékenykedő cégeket, vállalkozókat megcélzó rendezvényen a Senit Kft. ügyvezetője, Kövesdi József (képünkön) köszöntötte a vendégeket.

Az Intellio Zrt. marketingvezetője, Borsányi Károly mutatta be az Intellio – szektor számára kínált – intelligens megoldásait. A jelentős méretű eseményen tekintélyes számú vendég követte figyelemmel az előadásokat.

A konferenciáról videó tekinthető meg IDE kattintva.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support