SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2015. május 10. 14:54

Tulajdonosváltás az Intellionál

Erősebb, biztosabb és szakmai alapokon

Az ARH csoport 2015 márciusában megvásárolta az Intellio Technologies Zrt. részvényeinek 100%-át.
Ezáltal az Intellio Technologies Zrt. egy olyan rendkívül tőkeerős, teljes egészében magyar tulajdonú technológiai társaság tulajdonába került, amely sok éve sikeresen szerepel a közlekedés- és biztonságtechnika nemzetközi piacán, egyes termékeivel pedig vezető pozíciót vívott ki a világban. A tulajdonosváltás következményeképpen az Intellio Technologies Zrt. eddig is magas színvonalat képviselő fejlesztései akadálytalanul folyhatnak tovább, ezáltal a termékeinek tudása és minősége dinamikusan fejlődhet a felhasználók legnagyobb megelégedésére.

Az Intellio Technologies Zrt. stabil gazdasági hátterének és kiszámítható üzletpolitikájának köszönhetően a jövőben is biztos partnere lehet a meglévő és leendő ügyfeleinek.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support