SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyi

2015. szeptember 10. 20:44

Személyi változások az LDSZ-nél

A dinamikusan fejlődő értékesítés erőteljesebb marketing támogatásának érdekében Ollári Viktor vette át a budapesti üzlet vezetését szeptember 1-től.
Viktor mérnöki diplomával, több évtizedes biztonságtechnikai tapasztalattal, újságírói gyakorlattal ( Magyar Biztonságtechnika újságírója, szerkesztője, majd főszerkesztője 2002-től 2012-ig ) bír. A cég vezetésével közösen kidolgozott marketing stratégia mentén nagy lendülettel vág neki az új feladat kihívásainak – megkezdeni a CANON biztonsági kamerák értékesítését, emellett tovább növelni az IdentiVision video biztonságtechnikai rendszerek és az EverLink beléptető-, munkaidő nyilvántartó és fizető parkoló rendszerek forgalmát, presztízsét.

A megnövekedett forgalom miatt az LDSZ Kft. vezetése Pécsett és Budapesten is plusz kiszolgáló kollégával bővítette a létszámot. Élve a kormányzat pályakezdők foglalkoztatását támogató lehetőséggel, 20 éves fiatalok álltak munkába, akik rövid időn belül betanulnak a szakmába, és gyorsabbá teszik a vásárlók kiszolgálását a cég mindkét üzletében.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában