SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2015. október 13. 22:14

Már csak két hétig vásárolhatja meg a TurboHD kamerákat a 3+1 akcióban!

Több mint 30-féle Full HD TurboHD kamera érhető el azonnal a Riel Kft.-nél.
A jelentős raktárkészlet biztosítja a népszerű 3+1 TurboHD akcióban részt vevő termékek folyamatos elérhetőségét.
Az akció részleteit IDE kattintva tekintheti meg.

A folyamatosan bővülő raktárkészletnek köszönhetően a Riel az ország legnagyobb Hikvision termékkínálatával rendelkezik, ezzel is hozzájárulva a projektek zökkenőmentes megvalósulásához.

A cég honlapján való regisztráció után meggyőződhet a raktárkészletről és igénybe veheti az aktuális kedvezményeket. A regisztrációt IDE kattintva teheti meg.


Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support