SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Tűzvédelem

2016. szeptember 27. 23:24

Bosch távszolgáltatások tűzjelző központokhoz

A Bosch tűzjelző központok Remote Services (távszolgáltatások) funkciója a távdiagnosztikát és távkarbantartást elősegítő, IP alapú megoldás. Javítja a tűzjelző központok megbízhatóságát és maximalizálja a működési hatékonyságot. A Bosch Remote Services lehetővé teszi a rendszerintegrátorok számára a létesítmények folyamatos távfelügyeletét, valamint a problémák korai észlelését, így az ügyfelek élvezhetik a gyorsabb reakcióidő és rövidebb leállások előnyét.

A Remote Services egy moduláris rendszer, amely három összetevőből áll. A Remote Connect-en (távoli kapcsolat) alapul, amely egy biztonságos internetkapcsolatot jelent a rendszerintegrátor és az ügyfél között, a Bosch Security szervereken keresztül.

A Remote Connect gyorsan és egyszerűen telepíthető, nem igényel speciális IT szakértelmet. A rendszert távolról konfigurálják. Nem csak új tűzjelző központoknál alkalmazható, már meglévő Bosch rendszerekbe is integrálható.

Az RPS (Remote Programming Software, távprogramozó szoftver) alkalmazásával a Remote Connect a helyszíntől függetlenül képes a tűzjelző központ programozását és frissítéseit végrehajtani. Emellett a Remote Connect huszonnégy órás távfelügyeletet is lehetővé tesz, melynek segítségével egy esetleges üzemzavarra gyorsabban és specifikusabban tudnak reagálni.

Így kevesebb időt kell utazással tölteni, optimalizálva a szerviztechnikusok rendelkezésre állását.

A Remote Connect mellett a Remote Services funkciónak még két további összetevője van: a Remote Maintenance (távoli karbantartás) és a Remote Alert (távoli riasztás).

A Remote Maintenance megelőző karbantartás céljából gyűjti és elemzi a tűzjelző rendszer valós idejű adatait, így a hibákat még az előtt észleli, hogy azok leállást vagy kárt okoznának. A Remote Alert személyre szabott üzeneteket és e-mail riasztásokat küld a szervizcsoport számára, közvetlenül a tűzjelző központból.

Az EN-54 tanúsítású tűzjelző központokhoz a Remote Connect 2015. július óta érhető el. A Remote Maintenance 2015. végén, a Remote Alert szolgáltatás 2016. elején lesz elérhető.

Ha többet szeretne megtudni a Bosch új szolgáltatásáról, kérjük, látogassa meg a cég weboldalát!
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Értékesítő - GeoVision

A GeoVision Hungária Kft., mint a GeoVision biztonságtechnikai rendszerek magyarországi forgalmazója csapatának bővítéséhez keres új munkatársakat. Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy innovatív, világszinten is jól ismert, neves hazai és nemzetközi referenciákkal bíró termékkörnek lehetsz a hazai képviselője. Az alábbi munkakörben várjuk jelentkezésedet: Értékesítő