SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2016. február 23. 23:06

Dahua HDCVI akció - 8. hét

Folytatódik a Dahua & Videosec termékek téli promociója

Ezen a héten a Dahua már jól ismert, HDCVI termékein van a sor, melynek keretében a Full HD felbontású HDCVI, varifokális kamerák mellé TRIBRID, Full HD rögzítőket kínál az Euro Tech Corp. Kft partnereinek, az akciósorozat folytatásaként.
Az akciós ajánlatban Full HD (1080p) felbontású, manuális varifokális lencsével rendelkező, kültéri, infrás csőkamerák szerepelnek.

A kamerák mellé 4, 8 illetve 16 csatornás rögzítő eszközök járnak ajándékba, melyek mind Tribrid üzeműek. Ez nagy változás a korábbi HDCVI rögzítőkhöz képest, mivel immár az összes modellünk képes HDCVI, analóg illetve IP kamerák lekezelésére. Meglévő analóg rendszereknél felmerülő eszközcserénél, rendszerbővítésnél, IP eszközök hozzáadásánál kulcsfontosságú ez a funkció.

Az eszközökhöz továbbra is biztosított a távoli elérés eddig is bevált, magas színvonalú kezelőfelülete, illetve a technikai háttértámogatás.

Az akcióról érdeklődjön az Euro Tech Corp. Kft partnereinél, valamint IDE kattintva.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában