SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2016. március 2. 15:02

Dahua IP akció

Folytatódik a Dahua & Videosec termékek akciója.
Ezen a héten a Dahua már jól ismert, IP termékein van a sor, melynek során a 2, illetve 3 Megapixel felbontású IP kamerák mellé 8, illetve 16 csatornás hálózati rögzítőket kínál az Euro Tech Corp. Kft partnereinek, az újjab akció keretében.

Az akciós ajánlatban 2, illetve 3 megapixel felbontású Dahua márkájú dóm illetve cső házas kialakítású kamerák szerepelnek, amelyek mellé az ábrán szereplő mennyiségek függvényében, 8 illetve 16 csatornás, szintén Dahua márkájú hálózati rögzítők járnak ajándékba. Ezen rögzítők a Dahua legújabb termékcsaládjába tartoznak, sávszélességük lehetővé teszi, hogy az összes csatornájukon Full HD vagy 3 Megapixel felbontású minőségben rögzítsenek.

A rögzítőkhöz természetesen továbbra is ingyenesen jár a teljes, eddig is jól bevált távoli elérés komplett kezelőfelülete, úgy mint a portok kiengedése nélkül működő P2P cloud funkció, akár mobiltelefonról, akár PC-ről. Az eszközökhöz teljes szerviz, illetve technikai támogatás hátteret biztosítunk.

Az akcióról érdeklődjön az Euro Tech Corp. Kft partnereinél, valamint IDE kattintva.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában