SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2016. június 21. 18:02

Videosec Super Starlight kameracsalád

2016 nyarán bemutatkozik a Videosec Super Starlight szériájú kameracsaládja

A kamerák világában - legfőképpen az IP-s szegmensben - a kínálat egyre jobban a multi-pixel irányába tolódik el (3,4,5 Mpix, 4K), a Full-HD már teljesen alapértelmezett felbontásnak számít.
De a mi a helyzet az éjszakai képpel? - teszik fel sokan a kérdést, teljes joggal. Éjszakai fényviszonyok között, ahol alig vagy egyáltalán nincsen háttérfény, hagyományos esetben Infrás megvilágítást használunk, viszont a magas felbontás ilyenkor inkább hátrány, mint előny. Nagyon egyszerű az ok, a hagyományos CMOS képérzékelőkön minél több a pixel, azok fényérzékenysége egyre alacsonyabb és alacsonyabb. Ennek az eredménye a homályos, részletekben szegény éjszakai kép.

Erre kínál megoldást a Super Starlight technológián alapuló, SONY gyártmányú CMOS képérzékelő szenzor. Nagyon fontos, hogy ezen technológia nem a CCTV gyártó cégekre korlátozódik, hanem magukat a kamera komponenseit, alkotóelemeit gyártó megavállalatok fejlesztik ezeket, ezáltal diktálva az iramot.

A technológia lényege, hogy éjkszakai fényviszonyok mellet is, színes, kontrasztos képet kapjunk, természetesen infra megvilágítás nélkül. Ez rengeteg lehetőséget nyit meg a jövőben, bővül a kamerák felhasználási területe. Nem lesz szükség infrákra, infraszürő – kiemelő mechanizmusra, ezáltal csökken az alkatrészek száma (kevesebb hibaforrás), jelentősen csökken az eszközök tápigénye. Mint dinamikusan fejlődő márka, mi is felismertük ezen újítások előnyét. Termékeinket úgy állítottuk össze, hogy a meglévő kamera kínálatunkhoz igazodva, ugyanaz a külső megjelenés maradjon meg, viszont már a Super Starlight technológiát tartalmazzák az eszközök

A konkrét termékekről június folyamán adunk hírt a termékMONITOR hírlevél által.

További információkért forduljon bizalommal az Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft-hez.

6724-H, Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: (62)458 585
Email: eurotech@videosec.com
www.videosec.com

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában