SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2016. június 6. 10:11

Kisorsolásra került a nyertes a SecuriForum kiállításra regisztrálók közül

A SecuriForum szórólapja arra biztatta a szakmai közönséget, hogy minél előbb regisztráljanak az eseményre, egyrészt a beléptetéskor megúszni a sorban állást, másrészt elkerülni a helyszíni regisztráció díját. A május 31. előtt regisztráló látogatók számára egy két napos, két személyre szóló wellness utalvány kisorsolása lett kitűzve, amire június elsején került sor.
A szerencsés nyertes Márki Levente, kiskőrösi egyéni vállalkozó,(képünkön) gyengeáramú kivitelező lett, akivel a nyeremény kiértesítése alkalmából készült telefon interjú.

SecuriForum: Honnan hallott a szeptemberi rendezvényről?

Márki Levente: Biztonságtechnikai telepítő cégként több szakmai nagykereskedéssel is kapcsolatban állok, akik kiállítóként megjelennek a SecuriForum Kiállításon és Konferencián. Tőlük kaptam szórólapot, amely alapján regisztráltam, gondolván így biztos nem felejtem el. Őszintén szólva nem is gondoltam a nyereményre.

Ugyanakkor nagyon megörültem a hírnek, hogy ismét lesz hazai szakmai kiállítás. Mivel már 20 éve a biztonságtechnika területén tevékenykedem, emlékszem a korábbi kiállításokra, ahová nem csak a termékújdonságok miatt látogattunk el, hanem mert jó alkalom volt találkozni a szakmabeliekkel, beszélgetni, kapcsolatot tartani és ápolni. Ez hiányzott az elmúlt több mint tíz évben és most örömmel hallom, hogy ismét lehetőség nyílik rá.

SF: Bizonyára szokott céges szakmai napokon, konferenciákon részt venni. Mennyiben más egy kiállítás a céges rendezvényekhez képest?

ML: Igen, szoktam céges rendezvényeken, termékbemutatókon, tréningeken részt venni. Vidéki vállalkozóként azonban egy-egy ilyen esemény meglátogatása egy teljes napomat leköti, emiatt egyszerűen nem fér bele, hogy minden olyan szakmai napra eljussak, amelyekre egyébként szívesen elmennék. A kiállítás számomra – s gondolom sok hasonló telepítő céges kolléga számára is – azért előnyös, mert ott egy fedél alatt találkozhatok mindenkivel: forgalmazókkal, gyártókkal, versenytársakkal, tervezőkkel, még akár potenciális partnerekkel is. Mint hallom, lesznek konferencia előadások is, ami pótolja azokat a szakmai napokat, ahová évközben nem tudtam eljutni.

SF: Mi a cége fő profilja?

ML: Cégem Kiskőrös vonzáskörzetében végzi komplex gyengeáramú rendszerek telepítését, amelyen belül a videótechnika generálja az éves szinten mintegy 50 milliós forgalom döntő részét, ugyanakkor a lakossági piacon a behatolásvédelemre is jelentős az igény. A beszállítóinkat nem a legalacsonyabb ár, hanem a műszaki támogatás alapján választjuk ki.

SF: Volt már Parádsasváron a Kastélyhotel Sasvárban?

ML: Egy családi kirándulás alkalmával már láttam a szállodát, de eddig még nem volt alkalmam kipróbálni. Most, a nyereménnyel erre is sor kerül. Köszönöm a lehetőséget.

SF: Jó pihenést és viszontlátásra szeptember 15-16-án a Lurdy Rendezvényközpontban a SecuriForum Kiállításon!

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában