SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2016. szeptember 21. 21:59

Videosec a SecuriForum kiállításon

Évtizedes szünet után került megrendezésre Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi kiállítás Magyarországon, melyre 2016. szeptember 15-16-án Budapesten a Lurdy Rendezvényközpontban került sor - a SecuriFocus Kft szervezésében.
Az immáron 18 éve piacon lévő Videosec márkanévvelaz Euro Tech Corp. Kft is kiállítója volt a rendezvénynek, melynek fő célja a hazai piacon és a régióban megtalálható piaci szereplők szakmai fóruma, találkozási lehetőség azok számára, akik új üzleti lehetőségek, integrált megoldások iránt érdeklődnek.

Az ingatlanfejlesztő, -beruházó és kivitelező cégek beszerzői a teljes hazai technológiai kínálatot tekinthették át.

Az Euro Tech Corporation Kft fő célja az volt ezen az eseményen, hogy közelebb hozza a nagyközönség számára legújabb fejlesztéseit, illetve bemutassa, megtekinthetővé tegye az elkövetkezendő időszakra előkészített termékportfólióját.

Az új irányvonalak bemutatására az egész nap zajló előadásokon is sor került.

Cégünket Molnár Péter (Millerson) kollégánk reprezentálta, aki előadásában a HD COAX technológia újdonságaira tért ki, pontosabban bemutatta a kínálatunk egyik alappillérének számító „Pentabrid” rendszerű eszközök működését, amelyek nem titkolt célja, hogy egy készülékben egyesítve az összes HD COAX szabványt, megszüntesse azt a kötöttséget, amit eddig különböző gyártók eltérő szabványai okoztak.

Sok más, az iparágat képviselő céggel együtt, úgy érezzük, hogy célunk teljesült. Sikerült, egy valóban színvonalas, jól megszervezett eseményen bemutatnunk, „megtapinthatóvá” tennünk azt a fejlesztői munkát ,amit nap mint nap végzünk. Reméljük, hogy az elkövetkezendő évek is megadják számunkra ezt a lehetőséget, addig is köszönjük az összes látogató érdeklődését, valamint a kiállítást szervezők profi munkáját!

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában