SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2016. november 8. 20:14

Új IP termékcsalád a Videosec-től


2016. utolsó negyedévére készen áll a Videosec új, prémium és projekt kategóriás termékcsaládja. Ezen eszközök fogják képviselni a megújult márka felső szegmensét, lépést tartva korunk összes elvárásával, illetve néhány egyedi újdonságot bemutatva a videótechnika iparágában.

A portfólió igazodva a hazai piac igényeihez, kamerák és rögzítők széles választékát kínálja. Minden, a kínálatban szereplő eszköz magyar nyelvű menürendszerrel, kliens szoftverrel illetve mobil aplikációval is rendelkezik. Minden kamera, illetve rögzítő támogatja az analitikai funkciókat, melyeket a kamera végez a képtartalom elemzésével. Ez annyit jelent, hogy a vonalátlépés, arcfelismerés, területre behatolás, stb. immár a Videosec termékeiben is elérhetővé válik, az eddig megszokott kiváló képminőség mellett.

A rögzítők 1-től 16 merevlemez kapacitásig állnak rendelkezésre, egészen 128 csatornáig. A készülékekhez természetesen ahogy eddig is, rendelkezésre áll a komplex, telejesen ingyenes, felhő alapú P2P távoli elérés, amely használható mobil eszközről, illetve PC-ről egyaránt.

A kínálat részletes, modell szintű bemutatása folyamatosan fog történni az elkövetkezendő napokban, hetekben.

Bármilyen, a kínálattal, termékekkel kapcsolatos információkért keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft
6724-H, Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: (62)458 585
Email: eurotech@videosec.com
www.videosec.com

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában