SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. március 27. 19:29

Biztos megoldás kedvezőtlen körülmények között is

A Hikvision mobil megoldások segítséget nyújtanak a mozgó járművek (személyszállítás, fuvarozás, logisztika) megfigyelésében, illetve követésében.
A rögzítők a legmodernebb rázkódásvédelemmel vannak ellátva, mely megakadályozza a nem kívánt adatvesztést és az eszközök meghibásodását. Ezek az eszközök a legmostohább körülmények között is képesek megfelelően működni, legyen az alacsony, illetve magas hőmérséklet (-25 C0 és +70 C0), nagy rázkódás vagy alacsony feszültség (8 Vdc és 36 Vdc).


ONLINE KÖVETÉS ÉS TÁVOLI LETÖLTÉS
A mobilrögzítőkben helyet kapott 3G/4G** modem, valamint GPS helyzetmeghatározó rendszer segítségével lehetőségünk nyílik a járművek valós idejű követésére, illetve megfigyelésére. A járművön elhelyezett rögzítőkről menet közben tudunk felvételeket letölteni és akár (hang) kapcsolatot létesíteni a járművezetővel. A kivehető HDD-boksz vagy a beépített WIFI*** segítségével az adatmentés könnyen megvalósítható.

VALÓS IDEJŰ RIASZTÁSOK
• Előre beállított sebesség túllépése esetén.
• Előre beállított terület elhagyásakor, illetve területre való behajtáskor.
• A (pánikgombban elhelyezett) gyorsulást mérő szenzor által kapott adatok alapján: túl nagy gyorsulási erők esetén.
• Egyéb riasztások fogadása külső forrásból (jelszint megkülönböztetéssel).


* A funkciók eléréséhez (online követés térkép alapján; távoli letöltés; riasztások kezelése) szükséges az iVMS-5200 mobile felügyeleti szoftver megléte. **/*** Opcionális

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ LEHETŐSÉGEK
A rendszer elérhető analóg, Turbo HD analóg és IP kivitelben. Általánosságban a személy- és tehergépjárművekhez, valamint a közúti tömegközlekedési járművekhez az analóg és Turbo HD eszközök használata ajánlott.

A rögzítőhöz csatlakoztatott kamerák tápellátását a rögzítő végzi, így nem szükséges külön tápellátást biztosítani, a videojel és a tápellátás egy kábelen megoldott. A Hikvision által használt (repülőgépgyártásból származó) aviation csatlakozó megakadályozza a nem kívánt jelvesztést.


További információért és eszközválasztékért keresse bizalommal a RIEL Elektronikai Kft. munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén:


RIEL Elektronikai Kft.
1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
Tel.: +36 1 236 8090
Fax: +36 1 236 8091
E-mail:info@riel.hu
Web: www.riel.hu


Árajánlatkérés: ajanlat@riel.hu | +36 1 236 8096
Rendelés: rendeles@riel.hu | +36 1 236 8090
Műszaki terméktámogatás: support@riel.hu | +36 1 236 8092

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.