SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. március 29. 8:05

Intellio ILD-420E-PTZ

A mindentlátó PTZ kamera

Az Intellio Long-range PTZ kamerája, 240mm-es fókusztávolságával közel hozza a távolt!

Az IVS videófelügyeleti szoftverből akár egy egérrel is vezérelhető kamera az Intellio Visus sorozatának alapjaira épül, és természetesen tartalmazza az Intellio kamerákra jellemző fedélzeti intelligenciákat is. Az automatikus fókuszálással rendelkező, kiváló képminőséget biztosító kamera különösen alkalmas stadionok, sportcsarnokok megfigyelésére, a lelátókon történő események szemből történő, részletgazdag megjelenítésére.

Az 1 fokig szűkíthető horizontális látószöggel rendelkező kamera képalkotásához az Intellio valós WDR üzemmódja is engedélyezhető, így a kamera különböző fényviszonyok között is megfelelő képet állít elő. Az Intellio Visus kamerákban alapértelmezetten, automatikusan működő objektum követéssel - a számos további funkció mellett - a mozgó személyek, járművekre további optimalizálás érhető el a képalkotás területén. A kamera az IVS menedzsmentszoftverrel teljes mértékben együttműködik, az összes beállítás, minden egyes kép paramétereinek megjelenítése és tárolása, a pozíciók felvitele rendkívül egyszerűen kivitelezhető.

A kamera akár több, mint 250 előre beállítható pozíció között tud automatikusan pásztázni, melyek között könnyen eligazodhatunk az Intellio IVS4 szoftverének PTZ pozíció alapon kereső funkciójával. A városi térfigyelő rendszerekben is hatékonyan használható kereső funkció bármilyen PTZ kamerával is képes együttműködni, így a megfigyelő személyzetnek nem kell az őrjárat funkció miatt körbe-körbe forgó és eközben gyakran nem a megfelelő irányba forduló kamera felvételei között megkeresni a megtekinteni kívánt eseményt, mert a videófelvételek a pozíciók alapján szűrhetők. A kezelő személyzetnek lehetősége van az egyes kamera pozíciók közül kiválasztani a számukra relevánsat, úgy nézve vissza a rögzített felvételeket, mintha az egy adott pozíciót megfigyelő fix kamera lenne. Ezzel kiküszöbölhető az őrjárat funkcióból származó zavaró hatás, azaz lényegesen hatékonyabbá és könnyebbé teszi a PTZ kamerák által rögzített felvételek elemzését.

A PTZ kamera működéséről IDE kattintva találhat szemléltető videót.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában