SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. május 22. 8:44

ALEAN infrasorompó-rendszerek

A DSC Hungária termékek kizárólagos magyarországi forgalmazásában

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Alean Security

A márka eszközeit általánosságban a könnyű telepítés és az egyszerű beállítások jellemzik. Az ALEAN infrasorompó-rendszereinek számos előnye van, amelyek megkönnyítik a telepítési folyamatot. Kialakításuknak köszönhetően széleskörű végfelhasználói igényt kielégíthetnek.
Az infrasorompókra szakosodott ALEAN cég igen széles termékpalettát kínál. Termékskáláján megtalálhatjuk a 30 méter hatótávolságú, két sugaras eszköztől kezdve a 250 méteres, négy sugaras infrasorompókat is, az ablak illetve az ajtó védelmére felszerelhető eszközöket is. Ezáltal a márka számos különböző vevői igényt képes kielégíteni, a lakóépületek és környezetük védelmétől kezdve a gazdasági épületek, irodák, iskolák védelméig. Az eszközök legtöbbje kül- és beltéri telepítésre egyaránt alkalmas.Telepítői oldalról nagy előny, hogy az ALEAN érzékelői élénk narancssárga színű belsőt kaptak. Ez a rossz látási viszonyok között is segíti az eszköz párjának megtalálását a speciálisan erre kialakított keresőnyíláson keresztül az előzetes beállításhoz. A finomhangoláshoz szükséges beállítást szerszám nélkül, kézzel is megtehetjük az egyedi kialakítású csavarnak köszönhetően. Így gyorsan és pontosan a kívánt magasságba állítható az eszköz és kevésbé esélyes az optika vázának elmozdulása. A helyes beállítást LED-es visszajelzés biztosítja.
A több csatornás modellek esetében az oszlopba rendezett infrasorompó párok nem zavarják egymás működését és így az érzékelők magasabb sávot képesek befogni.
Az optika két ponton történő megtámasztása gondoskodik arról, hogy az eszköz a vibrációból fakadó téves riasztásokat kiszűrje.


A márka kiegészítői között rozsdamentes anyagból és műanyagból készült konzolok és fűtések is megtalálhatóak.

DSC Hungária Kft.
1083 Budapest,
Füvészkert utca 3.
info@dsc.hu
www.dsc.hu
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában