SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. június 12. 9:56

Megérkeztek a Modern Alarm-hoz az új, AHD / Turbo HD 3.0 Hikvision kamerák

A C0/D0 sorozatban megtalálhatók mind a dóm, mind pedig a cső kialakítású típusok. Az új típusok egyértelműen legnagyobb előnye az, hogy nem csak a saját szabványuknak (Turbo HD) megfelelően képesek működni,
hanem AHD és HDCVI, valamint kompozit videojelet is kiadnak. A váltás a különböző formátumok között, a kamera kábelén elhelyezett, időjárásálló kapcsoló segítségével történik.
Miért van szükség ennyiféle kimeneti jelre?
Ezen kamerák telepítésével a nagyon régen telepített, analóg rendszerek élettartama is megnyújtható így némi vérfrissítő kamerával. A másik fontos dolog pedig, hogy sok esetben nem beszerezhető pont olyan natívan AHD, HDCVI típus, amire szükség lenne, egy ilyen formátumú rögzítőhöz. Ekkor választható komoly alternatívaként a Hikvision típusa is.

Kialakítás, azonosítás
A kamerákból létezik 1 és 2 Megapixeles verzió is, a típusjelzésük alapján könnyen beazonosíthatók: a „C0” 1, míg a „D0” 2 Megapixelt jelent. Fontos apróság a típusjelzés legvégén szereplő „F” karakter, amely a négy az egyben funkcióra (Turbo HD-AHD-HDCVI-Kompozit) utal. Ilyen lehet például a DS-2CE56D0T-IRMF modell is, mely kikövetkeztethetően, 2 Megapixeles.
A kamerák egyéb műszaki paraméterei megfelelnek a modern elvárásoknak, pl.: 0,01 Lux érzékenység színes módban.
A kamerával szállított, szerelt objektívek alapvetően 3,6 vagy 6 mm gyújtótávolságúak.

Bővebb információhoz kattintson ide: DS-2CE56D0T-IRMF
Bővebb információhoz kattintson ide: DS-2CE16C0T-IT5F

A rögzítők oldaláról nézve
Az új jövevények a Hikvision saját rögzítőivel teljesen kompatibilisek. Az új Turbo HD 3.0 sorozatú Hikvision rögzítőkkel (HUHI-Fx/S) nem csak a gyár „saját” Turbo HD szabványában, hanem AHD mellett HDCVI beállítással is képes rögzíteni kameraképeket. Ezzel megnyílt az út a "vegyes" Hikvision - Dahua – Samsung, nagy felbontású analóg rendszerek, egybe integrált kiépítéséhez. További finom ajándék a gyártó részéről, hogy ezek a Hikvision Turbo HD rögzítők képesek a fenti kamerák mellett, korlátozott számban (1-2 kamera/rögzítő, típustól függően), IP kamerákat is fogadni és azok képeit rögzíteni.

NE FELEDJE!
Május másodikától, már reggel 8 órától nyitva vagyunk, a hét minden munkanapján, 16 óra 30-ig!

Megvásárolt Hikvision termékeit, akár már 1 db kamerától is, a Modern Alarm Kft. INGYENESEN szállítja önnek házhoz!

Egyéb gyártmányú termékeknél nettó 50 000 Ft vásárlás felett INGYENES a házhoz szállítás (akkumulátorok és kábelek esetén 15 kg-ot meg nem haladó tételig).

További információkért, kedvezményekért keresse a Modern Alarm Kft. munkatársait!

Központi elérhetőségek:
Telefon: +36 1 237-1915,
Mobil: +36 30 636 9434
E-mail:info@modernalarm.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.