SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Külföld

2017. június 14. 7:51

A biztonságtechnika 50 legnagyobb hatású személyisége, legalább is a britek szerint

Az IFSEC Global, az idén 50 éves BSIA-val (a brit vagyonvédelmi kamara) karöltve, ismét kiválasztotta a brit biztonságtechnikai szakma/piac 50 legnagyobb hatású szereplőjét.
Ami legalább annyira érthető mint amennyire érdekes, hogy az idén már harmadszor egy svéd állampolgár került az első helyre. Igaz, 2013 óta az első 10 helyezett között tartják számon. Aki Dr. Martin Grenre (az Axis Communications társalapítója) gondolt elsőre, az már tudhat valamit korunk biztonságtechnológiai világáról. Ha lenne olyan ifijonc, aki még nem találkozott az Axis és Martin Gren nevével, annek röviden: az IP alapú CCTV-t köszönhetjük neki.

A top 10-es lista további helyezettjei:

2. Dr Mahesh Saptharishi, CTO, Avigilon
3. Joe Grillo, CEO, Vanderbilt Industries
4. Benji Hutchison, NEC
5. Simon Banks, ügyvezető igazgató, CSL
6. Adam Stroud, CEO, Paxton
7. Alf Goransson, Elnök-vezérigazgató, Securitas AB
8. Keith Bloodworth, CEO, CNL Software
9. Lars Thinggaard, Elnök-vezérigazgató, Milestone Systems
10. Jason Towse, MD, Mitie TSM

Forrás: IDE kattinva érhető el.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.