SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Biztonságtechnika

2017. június 14. 7:56

Ujjlenyomat azonosító megoldással bővül az Avigilon

Az Avigilon a IFSEC 2017-en mutatja be új, a Virdi biometrikus ujjlenyomatolvasó technológiáját integráló megoldását, az Avigilon Access Control Managert (ACM).
Az Avigilon Access Control Managere – a cég elmondása szerint – rugalmasan skálázható megoldást kínál a lefedett objektumban tartózkodók, továbbá az ott található vagyontárgyak védelmére. A Virdi szabadalmaztatott Élő és Hamis Ujjlenyomat Azonosító Technológiája biztosítja a gyors és magasbiztonságú személyazonosítást az ki-/beléplépési pontokon.A Virdi USB ujjlenyomatolvasót egy kliens PC-hez csatlakoztatva könnyedén és gyorsan vehetünk fel új felhasználókat, míg a rendszer beállítása, a hozzáférési/belépési jogok kiosztása és a biometrikus azonosítók kezelése közvetlenül az ACM felületén végezhető.

Az Avigilon ACM megoldása 2017 harmadik negyedévében lesz elérhető a „nagyközönség” számára.

Forrás: Avigilon

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.