SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. június 14. 8:06

Újdonságok a Milestone Systemstől

A Milestone Systems piacra dobta az XProtect 2017 R2-t, valamint három új terméket – az XProtect Essential+; XProtect Express+ and XProtect Professional+.
Valamennyi új termék lehetőséget biztosít arra, hogy párezer kameratípusból választhassuk ki az adott projekthez legmegfelelőbbet, támogatják a hardveres gyorsítást – ahol a rendszerteljesítmény növelhető támogatott (a dekódolást „átvállaló”) videokártyák integrálásával, és a rendszer többi erőforrását az egyéb feladatokhoz lehet rendelni. Természetesen, mindhárom új megoldás támogatja a MIP SDK-t, így biztosítva a legoptimálisabb „projektre-szabottságot” és a Milestone Partnerek termékeinek (pl. képtartalom-elemzés, épületvezérlés, pénzügyi rendszerek) integrálhatóságát. Az XProtect Express+ és XProtect Professional+ támogatja Milestone Interconnect-et, így lehetőség nyílik, hogy egy nagyobb rendszer részeivé tegyük őket.

A Milestone XProtect 2017 R2 újdonságai

Az XProtect 2017 R2 frissítés kiemelt eleme a megnövelt biztonság. Ide értve a videorögzítés során keletkező média adatbázisok erőteljesebb titkosítását. A rögzített anyag integritásának megőrzéséről SHA-2 (Secure Hash Algorithm 2) aláírás gondoskodik.

XProtect Essential+

Az XProtect Essential+ a Milestone új, belépőszintű, ingyenes szoftvere, melyhez szintén letölthető SDK, így a „külsős” szoftverfejlesztők egy tökéletesen működőképes rendszert alapul véve fejleszthetik ki „Milestone kompatibilis” megoldásaikat. Ehhez a cég minden segítséget (ingyenes eLearning kurzusok, fejlesztői fórum) megad. Az ingyenes XProtect Essential+ 2017 R2 legfeljebb 8 kamerát támogat (6 000+ típusból választhatóan). Természetesen, az XProtect Essential+ könnyedén felturbózható XProtect Express+ -ra (vagy más XProtect termékre), amennyiben extra funkciók (pl.: titkosítás) használata válik esedékessé.

Forrás: Milestone Systems

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.