SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. június 21. 7:39

DeskCamera – A virtuális IP kamera szoftver

Előfordult már, hogy egy monitoron megjelenő tartalmat kellett volna lerögzítenie?
Erre is nagyszerű megoldást kínál a DeskCamera szoftver. A DeskCamera egy PC-re telepíthető szolgáltatás, ami egy könnyen lekérhető és lerögzíthető stream-et készít a monitoron megjelenő tartalomról vagy a számítógéphez csatlakoztatott webkamerából. Ezt a virtuális IP kamerát hozzá tudjuk adni bármilyen ONVIF kompatibilis rögzítőhöz.

A szoftver több monitor kimenetet is tud kezelni és kiválóan működik HIKVISION rögzítőkkel.

Próbálja ki ingyen 30 napig teljes funkcionalitással a Letöltés gombra kattintva! Az aktiváló kódért írjon egy e-mailt a support@riel.hu-ra.
És ha tetszik, bevezető áron meg is vásárolhatja a RIEL-től!
További információért látogassa meg a RIEL weboldalát, vagy keresse a RIEL munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

RIEL Elektronikai Kft.
1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
Tel.: +36 1 236 8090
Fax: +36 1 236 8091
E-mail:info@riel.hu
Web: www.riel.huHírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support