SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. július 13. 7:38

Intellio nyári újdonságok

Megjelent az IVS4 video-menedzsment szoftver új verziója. Ezzel egy időben vált elérhetővé az új fejlesztésű IMC4 mobil kliens az AppStore és GooglePlay áruházakban.
Alig fél évvel az IVS4 sikeres bevezetését követően, ismételten piacvezető újdonságokkal jelentkezik az Intellio. Az elmúlt időszak megfeszített fejlesztői munkája meghozta gyümölcsét. Az IVS4 szoftver 2017. július 10-én kiadott új, 4.1-es verziójának telepítésével további intelligens funkciók érhetőek el. Felhasználóbarát újítás, hogy most már visszajátszás közben is lehetőség nyílik a kamerák közötti navigációra, ezzel még gyorsabban és pontosabban visszakereshetőek a kritikus események. A sok kisebb fejlesztés mellett érdemes megemlíteni, hogy az eddig megszokott, nem manipulálható, „vízjelezett” videó exportálás mellett lehetőség nyílik a felvételek kimentésére standard MP4 formátumban is.

Ugyanebben a fejlesztési időszakban elkészült a mobil átjáró (Intellio Video Gateway) új verziója, mely kapcsolatot teremt az Intellio szerver és az új mobil applikáció között. Az IMC4 felhasználói felületének designja követi az IVS4 által elindított irányvonalat. Az újdonság kibővített funkcionalitás mellett nyújt modern felhasználói élményt iOS és Android platformokon egyaránt. Igazi különlegessége, hogy az Intellio szerver az e-mail kliensekhez és például a Facebook applikációhoz hasonlóan, rendszerüzenet formájában (push notification) küld értesítést az eseményekről a telefonra. Ennek a technológiának a segítségével a felhasználó akkor is értesül a kritikus helyzetekről, amikor a szoftver nem fut a készüléken. Riasztáskor egy érintéssel visszajátszható a felvétel, vagy elérhető az esemény böngésző felület.

A kamerák tekintetében az új felvétel- és esemény visszajátszó felület mellett további újdonságokat hozott a Visus kamerák 4.0-ás firmware verziójának bevezetése. A még robosztusabb tárolási rendszernek köszönhetően már meta adatok és események tárolása is lehetséges az SD kártyán. A Java bővítmény HTML5-re váltásával, külön telepítendő kiegészítők használata nélkül is megjeleníthető a H.264 élőkép, vagy az SD kártyára rögzített felvételek és események a kamera saját webfelületén.

További információ:www.intellio.hu
Ajánlatkérés: sales@intellio.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support