SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Biztonságtechnika

2017. augusztus 8. 9:06

Geutebrück G-Web: távoli kameraképek platformfüggetlen elérése

Nézze meg windhageni telephelyünket okostelefon, táblagép vagy laptop segítségével! A platformfüggelten megoldásnak köszönhetően, a megszokott böngészőjéből azonnal elérhetőek a távoli kameraképek.
Próbálja ki az élőkapcsolást G-Scope szerverünkre az alábbi képre vagy linkre kattintva. Ha a bejelentkezés sikertelen, ez a nagy mennyiségű hozzáférési kísérlet miatt van. Próbálja meg újra később, működni fog!
Felhasználónév: testuser
Jelszó: testuser

Hírlevél

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.