SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Őrzés-védelem

2017. augusztus 18. 9:17

Pályázat élőerős őrzésvédelemre

AZ MTD Hungária Kft. pályázatot ír ki három telephelyének élőerős őrzésvédelmére.
Az MTD a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között világszerte az egyik legjelentősebb piaci szereplő. Magyarországon az MTD HUNGÁRIA KFT megalakulásával 1996-ban egy modern és innovatív fűnyírógyártás vette kezdetét, amely mára évente megközelítőleg 250.000 db fűnyírót és 65.000 db fűnyírótraktort gyárt. Szezonban a szalagokról 2000-2500 db gép gördül le, ahol a legintenzívebb hónapokban több mint 1000-en dolgoznak azon, hogy a megbízható termékekkel lássák el a vásárlókat.

Az MTD HUNGÁRIA KFT. őrzésvédelmének fő célja a gyári értékteremtő képesség megőrzése, a gyár területén tartózkodó személyek biztonságának, az MTD eszközeinek, értékeinek megóvása, a vállalat biztonsági szintjének magas szinten tartása.

Ennek érdekében az MTD HUNGÁRIA KFT. professzionális piaci szolgáltató igénybevételével kívánja vagyonvédelmi kockázatait minimalizálni.

A pályázati felhívás - amely IDE kattintva letölthető - tartalmazza az MTD HUNGÁRIA KFT. által megfogalmazott, a vagyonvédelmi beszállítóra vonatkozó paramétereket, valamint mindazon információt és pályázati feltételeket, melyet a pályázat jelen stádiumában az ajánlattevőkkel meg kíván osztani.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.