SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. augusztus 8. 12:48

Négy Hikvision PoE switch a Power kínálatában

Erőátvitel száz méter felett

A Hikvision PoE switchek kifejezetten a CCTV rendszerekhez lettek optimalizálva.
A 4-8-16 és 24 portos készülékeken a PoE csatolók mellett kaptak helyet az uplink portok, amelyekből a két kisebbiken egy-egy 10/100-as, a nagyobbakon pedig két-két gigabites combo (LAN + SFP) található. A 4 portos switch így 4+1-ként használható.

A készülékek mindegyike képes a 802.3/at szabvány szerinti 30 wattos portonkénti teljesítményre, így PoE+ igényű kamerákkal is használhatók. A switchek további előnyös tulajdonsága, hogy akár 250 méterre is elvihető segítségükkel a táp. Száz méteres kábelhossz felett a switch automatikusan másodpercenként 10 megabitre csökkenti a sávszélességet, és az így megvalósuló stabil kapcsolat mellett biztosítja a kamera tápellátását.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Értékesítő - GeoVision

A GeoVision Hungária Kft., mint a GeoVision biztonságtechnikai rendszerek magyarországi forgalmazója csapatának bővítéséhez keres új munkatársakat. Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy innovatív, világszinten is jól ismert, neves hazai és nemzetközi referenciákkal bíró termékkörnek lehetsz a hazai képviselője. Az alábbi munkakörben várjuk jelentkezésedet: Értékesítő