SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. augusztus 9. 9:34

Tansa forgóvillák a Power kínálatában

Összes kép (3)
A Tansa forgóvillák anyagválasztása minden esetben AISI 304 minőségű rozsdamentes acél (a váz kialakításához).
A gyártó ezzel és a beépített minőségi összetevőkkel biztosítja, hogy ezen termékek kültéren és beltéren egyaránt problémamentesen biztosítsák a felügyelt beléptetést.
A különböző kiegészítőkkel további funkciókkal vértezhetjük fel a belépési pontjainkat. Kültéri használat esetén a beépíthető fűtés -20° Celsius alatt is biztosítja a folyamatos üzemet.

Az áthaladás számlálására mechanikus és elektronikus számlálók is választhatók.

A telepítés során nem minden esetben biztosítható, hogy az áthaladási pontot ne lehessen megkerülni, erre az esetre különböző terelőelemeket és korlátokat tudunk biztosítani.

Az LTT-313Eco_E és a LTT-303A_E típusok kiváló ár-érték arányú termékek, amelyek raktárkészletről folyamatosan elérhetőek. Mindkét típus ejtőkaros kialakítású. A kar külső kontaktusvezérléssel ejthető pl.: tűzjelzés esetén, illetve áramkimaradás esetén is, ebben az esetben egy kiegészítő panel beépítése szükséges.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Értékesítő - GeoVision

A GeoVision Hungária Kft., mint a GeoVision biztonságtechnikai rendszerek magyarországi forgalmazója csapatának bővítéséhez keres új munkatársakat. Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy innovatív, világszinten is jól ismert, neves hazai és nemzetközi referenciákkal bíró termékkörnek lehetsz a hazai képviselője. Az alábbi munkakörben várjuk jelentkezésedet: Értékesítő