SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Biztonságtechnika

2017. augusztus 9. 9:34

Tansa forgóvillák a Power kínálatában

Összes kép (3)
A Tansa forgóvillák anyagválasztása minden esetben AISI 304 minőségű rozsdamentes acél (a váz kialakításához).
A gyártó ezzel és a beépített minőségi összetevőkkel biztosítja, hogy ezen termékek kültéren és beltéren egyaránt problémamentesen biztosítsák a felügyelt beléptetést.
A különböző kiegészítőkkel további funkciókkal vértezhetjük fel a belépési pontjainkat. Kültéri használat esetén a beépíthető fűtés -20° Celsius alatt is biztosítja a folyamatos üzemet.

Az áthaladás számlálására mechanikus és elektronikus számlálók is választhatók.

A telepítés során nem minden esetben biztosítható, hogy az áthaladási pontot ne lehessen megkerülni, erre az esetre különböző terelőelemeket és korlátokat tudunk biztosítani.

Az LTT-313Eco_E és a LTT-303A_E típusok kiváló ár-érték arányú termékek, amelyek raktárkészletről folyamatosan elérhetőek. Mindkét típus ejtőkaros kialakítású. A kar külső kontaktusvezérléssel ejthető pl.: tűzjelzés esetén, illetve áramkimaradás esetén is, ebben az esetben egy kiegészítő panel beépítése szükséges.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.