SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. szeptember 13. 22:56

IntelliLogistic – Komplett logisztikai park megfigyelőrendszer a kamerától a szerverig

Az Intellio logisztikai központok számára fejlesztett IntelliLogistic intelligens megfigyelő rendszere hatékonyan támogatja, hogy a nagy mennyiségű és értékű áru időben és sérülésmentesen megérkezzen rendeltetési helyére.
Az Intellio 15 éves fejlesztői tapasztalatát felhasználva, kifejezetten azzal a céllal alkotta meg az IntelliLogistic rendszert, hogy támogassa az árumozgás folyamatos megfigyelését. A nyomon követhető folyamatok hatékonyabb működést, megtakarítást és magasabb profitot eredményeznek.

A kamerákba épített- és a szoftveres intelligencia tudatos használatával a legapróbb részletekig monitorozhatóak a területen végbemenő folyamatok. A gyors, esemény alapú visszakeresés a lopások mellett akár a sérülések keletkezésének azonosítását is lehetővé teszi, támogatja a valós felelősség megállapítását reklamáció esetén.

Az IntelliLogistic interaktív 3D térképen biztosítja a logisztikai park különböző területeinek központosított megfigyelését. A rendszámfelismerés alapú beléptetés garantálja a jogosulatlan belépők automatikus kiszűrését már a külső kapuknál. A nagy felbontású intelligens kamerák segítségével bizonyító erejű felvételek készíthetőek. Az iOS és Android platformokon egyaránt elérhető mobil applikáció rendszer üzenetben (push notification) küld riasztást a felhasználók mobil eszközeire, ezáltal a kollégák azonnal értesülnek az eseményekről és távolról is kezdeményezhetik a beavatkozást.

Az IntelliLogistic rendszer hibatűrő és jól skálázható. Alacsony üzemeltetési költségek mellett garantál hosszú távú és stabil működést.

Bővebb információ:
www.intellio.hu
sales@intellio.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában