SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Biztonságtechnika

2017. október 11. 11:13

Új szériás 4 Megapixeles halszem optikás dómkamera a Videosec kínálatában

A Videosec bemutatja az új szériás, 4 Megapixel felbontású, 360º-os látószögű halszemoptikás panorámakameráit. Az eddigi, kínálatban szereplő modellekhez képest rengeteg újítást tartalmaz az eszköz, többek között a komplexebb, Videosec rögzítőkkel kompatibilis képbontási funkciókat.
Ezen kamerák alapesetben egy 360º-os, „teljes” képet biztosítanak, amelyet NVR-ről, böngésző felületről vagy akár távoli eléréskor is több, kisebb latószögű képre is bontható. Ezáltal, megfelelően telepítve több kamera is kiváltható adott esetben ezzel az egy eszközzel. Mindenezek mellet, rögzíteni lehet microSD kártyára, illetve élvezhetők az immáron „alapfelszereltségként” járó képanalitikai funkciók, úgy mint a vonalátlépés, arcérzékelés, területre behatolás érzékelése. A kamerák teljes mértékben alkalmasak kültéri használatra is, IK-10-es vandálvédelemmel rendelkeznek, illetve Smart IR LED-kel vannak felszerelve, továbbá beépített mikrofonnal, audió kimenettel, illetve riasztási ki/bemenetekkel is el vannak látva az eszközök.

IPF-814SR-F-16 Videosec halszemoptikás dómkamera
 • 4Mpix felbontás, 360º látószög
 • H.265/H264/MJPEG tripla adatfolyam
 • IP66 kültéri kamera, IK-10 vandálvédelem
 • SMART IR LED, VCA képanalitika
 • „Dewarp” képbontási funkciók
 • MicroSD, PoE, Audio I/O, Alarm I/O


 • Az aktuális kínálatról, a termékekről, illetve az árakról bővebb tájékoztatás:

  Euro Tech Corp. Kft
  6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
  Tel/Fax: (62) 458 585
  Technikai háttér / szervíz: (70) 439 8802
  E-mail: eurotech@videosec.com
  Web: www.videosec.com

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

  RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.