SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Biztonságtechnika

2017. október 10. 7:34

Kimagasló piaci eredményeket produkálhat a biometria 2021-re

Az egyre növekvő terrorfenyegetettség „segítheti” az újgenerációs biometria alapú biztonságvédelmi megoldások rohamos terjedését, a new yorki székhelyű Persistence Market Research kutatócég szerint.
Meglátásuk szerint, a piac növekedésének egyik motorja az e-útlevél jellegű megoldások iránti egyre nagyobb igény; illetve a tömeges megfigyelések prognosztizálható megjelenése, illetve a mindennapi telekommunikációs eszközökben (okos-telefonok) egyre inkább megjelenő azonosító alkalmazások is jelentősen hozzájárulnak a piac fejlődéséhez. A piac - Persistence Market Research szerinti – főbb szereplői: a 3M, Cross Match Technologies, Inc., Facebanx, Fingerprint Cards AB, Fujitsu Ltd., Fulcrum Biometrics, NCE Corporation, RCG Holdings Limited, Safran SA, Siemens AG.

Forrás: Persistence Market Research

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.