SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. október 9. 8:01

Felhőalapú kártyanyomtatás és azonosító kibocsátás a HID-től

A HID Global bemutatta új, felhőalapú megoldását, a HID FARGO Connect-et. Az új megoldással már nincs dedikált PC-khez és nyomtatókhoz kötve pl. egy belépőkártya/diákigazolvány/stb. kibocsátása; hanem a rendelkezésre álló erőforrások jobb kihasználása érdekében mindez egy webes interfész segítségével (egy biztosított hálózati környezetben) az adott szervezet keretein belül megoldható.
Használatával kiküszöbölhető lokális készlethiány okozta kártyakibocsátási késedelem. Természetesen, a rendszer hátterében a HID által propagált IoTT (Internet of Trusted Things: Megbízható Dolgok Internete) áll, mely az ilyen feladatok esetében elengedhetetlen

Forrás: HID GLOBAL

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.