SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Biztonságtechnika

2017. október 9. 8:01

Felhőalapú kártyanyomtatás és azonosító kibocsátás a HID-től

A HID Global bemutatta új, felhőalapú megoldását, a HID FARGO Connect-et. Az új megoldással már nincs dedikált PC-khez és nyomtatókhoz kötve pl. egy belépőkártya/diákigazolvány/stb. kibocsátása; hanem a rendelkezésre álló erőforrások jobb kihasználása érdekében mindez egy webes interfész segítségével (egy biztosított hálózati környezetben) az adott szervezet keretein belül megoldható.
Használatával kiküszöbölhető lokális készlethiány okozta kártyakibocsátási késedelem. Természetesen, a rendszer hátterében a HID által propagált IoTT (Internet of Trusted Things: Megbízható Dolgok Internete) áll, mely az ilyen feladatok esetében elengedhetetlen

Forrás: HID GLOBAL

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.