SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. október 11. 7:45

Hikvision kamera védelem 150ºC-ig

A megfigyelőrendszerek fejlesztésében és gyártásában világelső Hikvision bemutatja legújabb innovációját, amellyel megbízhatóan használhatók a kameráik szélsőséges hőmérsékletben is.
A -30 és +150 ºC közötti hővédettség lehetővé teszi a kamera olyan környezetben történő alkalmazását, ahol az ipari gépek hőleadása, esetleg közvetlen napsütés komoly károkat okozna az eszközben.


Hőálló kameraház
A DS-1331HZ- R hőálló kameraház speciális kialakításával védi boxkameráját akár extrém hőmérsékleti hatásokkal szemben is.

A speciális kameraházon belül egy termosztáttal szabályozott hűtő modul foglal helyet, amely 20 000 órás élettartama során a kamerát azonnal elkezdi hűteni, amint a külső hőmérséklet túllépi a 45ºC-ot. Ez a precíz műszer a hozzá rendelt három hűtő ventillátorral 85ºC-ig védi a kamera belső, különösen hőérzékeny elemeit.
Hővédettsége mellett megőrzi IP66-os besorolását, és így különösen ideális olyan területekre, ahol komoly hőfejlődéssel járó folyamatok zajlanak, mint például erőművek, acél-, üveg vagy kerámia-feldolgozó üzemek.

Hővédett csőkamera
A Hikvision a magas hőmérsékletű környezetben történő éjszakai megfigyelés iránti igény kielégítésére létrehozta a Darkfighter technológiával felszerelt hővédett csőkamerát, amely képes a kedvezőtlen körülmények között, minimális megvilágítás mellett is kristálytiszta képet alkotni.
A kamera kialakítása lehetővé teszi, hogy szükség esetén sűrített levegőt keringtessen a kameraházon belül, így az lényegében egy légfüggönyt alkot, amely lehetővé teszi, hogy a kamera -30 és +150ºC között is megbízhatóan üzemeljen. Ez a rendszer a hűtés funkcióján túl a homokot és a port is hatékonyan távolítja el a kameraház belsejéből, így a kamera lencséjét is tisztán tartja.

A kamera főbb paraméterei:
 • IP67
 • 2MP (1920*180) Full HD
 • Motoros zoom
 • H.265/H.265+
 • AC24V/POEDS-1331HZ-R
 • További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában