SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. október 11. 16:21

HiWatch kamerarendszerek

A Trióda Biztonságtechnika Zrt. nemrégiben elsőként kezdte el forgalmazni a HiWatch kamerarendszereket.

A HiWatch széleskörű kamera és rögzítő termékpalettával rendelkezik. A választékban megtalálhatók IP és analóg, beltéri illetve kültéri, valamint cső és dome fix és varifokális kamerák.
A hálózati és digitális rögzítők az internetes és hálózati technológiák nyújtotta lehetőségeket alkalmazzák a video megfigyelés világában.

A HiWatch rendszereknél természetesen használható DDNS szerver (EZVIZ) amire akkor van szükség, ha az előfizetés nem rendelkezik az internet szolgáltatónk részéről biztosított fix IP címmel, azaz minden újracsatlakozással más és más IP címet ad a szolgáltató.

Minőség, megbízhatóság
A HiWatch video rögzítő felülete az iVMS4200 Blue névre keresztelt úgynevezett CMS szoftver, ami ideális megoldás az innovatív HD analóg és IP CCTV rendszerekhez.

A szoftver lehetővé teszi a kamerarendszer kezelését legfeljebb 256 eszközig. Ezen kívül élő és visszajátszott kép, továbbá riasztások, eseménynapló nézhető, plusz távoli beállítások eszközölhetők. A HiWatch rendszerekhez természetesen nem csak CMS szoftver tartozik, hanem mobiltelefonos kliens szoftver is, (CCTV GUARD) amelyet IOS, Android alapú mobiltelefonokra terveztek. Az applikáció segítségével az épp aktuális élőképeket valós időben lehet nézni, a felvételek visszajátszhatók, melyekbe tetszés szerint bele is lehet nagyítani. A magas színvonalú felügyelet mellett, a könnyű használat és egyszerű telepítés miatt ideális választás lehet telepítőknek és viszonteladóknak egyaránt.

Miért a Trióda?
  •  Széleskörű termékpaletta
  •  5 telephely
  •  Informatív webáruház
  •  25 éve stabilan a piacon
  • Hírlevél

    Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

    Cikkek hasonló témában