SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. október 25. 7:50

Hikvision Wifi kapucsengő

Mobilra csönget a postás

A Hikvision új, egyedi Wifi kapucsengőjét arra tervezték, hogy kiszélesítse a kapucsengők kínálta lehetőségeket és távoli elérést biztosítson a felhasználóknak, hogy ne maradjanak le egyetlen látogatóról sem.

A kapucsengő wifin keresztül érhető el a Hik-Connect applikációval, mely segítségével a felhasználó láthatja a látogatót, beszélhet vele, sőt okostelefonról riasztásokat is be tud állítani. Tulajdonképpen bárhonnan irányítható a kommunikáció az eszközön.

180 fokos látószög, zajcsökkentés és visszhang-szűrés biztosítanak optimális körülményeket a belépés engedélyezésének eldöntéséhez. Egyéb esetekben a mozgásérzékelés és hangvezérlés nyújtanak segítséget. Például mozgásérzékelés esetén az eszköz képes riasztást leadni a felhasználó okostelefonjára, emellett a kamerakép-rögzítés is elindulhat, mely az eszközben lévő SD kártyára menti az adatokat. A kapucsengő négy különböző színű burkolattal kapható, hogy bármilyen stílusú otthonhoz vagy üzlethez igazodjon.

Alkalmazható magánházak, kerítés nélküli lakóépületek és a bejárattól távol eső épületek esetében. „Ez egy úttörő megoldás, végtelen lehetőségekkel” nyilatkozta Cenek Maly a Hikvision európai termékmenedzsere. „Belépőszintű megoldás új és már meglévő rendszerekhez, melyhez a Hik-Connect applikáció ad szabadságot a felhasználóknak, hogy a mai rohanó világban bárhonnan követhessék és irányíthassák, mi történik az ajtajuk előtt.”

Forrás IDE kattintva elérhető
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában