SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. november 20. 19:41

Vezeték nélküli kezelő INTEGRA rendszerekhez

A riasztórendszer vezeték nélküli kezelésének lehetősége ez idáig kizárólag a PERFECTA és VERSA riasztóközpont családok esetében volt lehetséges. Az új INT-KWRL kezelőnek köszönhetően ez a helyzet most megváltozik. Ez a vezeték nélküli kezelő az INTEGRA riasztóközpontokhoz csatlakoztatható.
A vezérlőpanel és az eszköz közötti kommunikáció az ACU-120 és ACU-270 rádióvevők használatán keresztül valósul meg. Ez a vezeték nélküli kezelő a vezetékes LCD kezelők teljes funkcionalitását biztosítja. Így a riasztórendszer mindennapos kezelésén és programozásán túl közelítőkártyák használatára is lehetőséget ad.

És ami még fontosabb, az új eszköz elemcsere nélkül akár 3 évig is működhet. Három színváltozatban (ezüst, fekete és fehér) érhető el, ezáltal a végfelhasználónak lehetősége van a számára legesztétikusabb megjelenést választania, ami illeszkedik a lakás belső megjelenéséhez.

Hogyan védhetők meg a kültéri érzékelők az időjárástól és más hatásoktól?

Semmi sem egyszerűbb – az érzékelők házára mindössze egy védőburkolatot kell felszerelni. Gyors és egyszerű, szerszámra sincs szükség hozzá! A HOOD C, az új kiegészítő, az AOD-200 és az összes OPAL kültéri érzékelőmodellhez használható. Bár ezek az eszközök rendelkeznek IP54-es védettséggel, így időjárásállók, a védőburkolat további védelmet biztosít az esővel és hóval, valamint kosz és por felgyülemlésével szemben.

GSM antennák egyszerű csatlakoztatása

Újdonság az IPX-SMA átalakító. Ez az eszköz lehetővé teszi az SMA csatlakozóval rendelkező GSM antennák (pl. ANT-OBU-Q, ANT-900/1800) IPX csatlakozóval rendelkező modulokhoz történő csatlakoztatását. Továbbá az átalakító használható az INTEGRA 128-WRL, PERFECTA és VERSA Plus riasztóközpontok GSM/GPRS moduljaihoz is.

További információért látogassa meg a RIEL weboldalát, vagy keresse a RIEL munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

RIEL Elektronikai Kft.
1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
Tel.: +36 1 236 8090
Fax: +36 1 236 8091
E-mail:info@riel.hu
Web: www.riel.huHírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában