SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2017. december 3. 23:00

MABISZ minősítést kaptak az iQAlarm, ALEPH termékek

2017. november 16-tól az iQALARM eszközök rendelkeznek hivatalos MABISZ ajánlással.
Az iQA-7161P 7 zónás vezetékes, iQA-7161WLP 16 zónás hibrid és iQA-7321WLP 32 zónás hibrid központok, a vezetékes és vezeték nélküli kezelők mellett a vezeték nélküli mozgás és nyitásérzékelők, a távirányítók is felkerültek az ajánlott termékek listájára, részint a Teljes körű elektronikai jelzőrendszer, részint a Minimális elektronikai jelzőrendszer alkotóelemeként.

Más, népszerű termékeket – mint például az ALEPH által gyártott AL40S jelölésű kisállat védett PIR mozgásérzékelőt, az XC-1XT kombinált PIR/MW kültéri mozgásérzékelőt, valamint az SD-6023 fémtokozatú, 7,5 cm réstávolságú nyitásérzékelőt – zintén minősíttetett az LDSZ Kft. Ezeket a MABISZ szakemberei Teljes körű elektronikai jelzőrendszer alkotóelemeként ajánlással látták el.

Az ISIDE140 kültéri hangfényjelző mostantól a Részleges elektronikai jelzőrendszer eleme, az ALEPH az AS-100 egycsatornás vezeték nélküli átjelző modul pedig Minimális elektronikai jelzőrendszer ajánlást kapott. Ez az okos kis eszköz minden telepítő szerszámosládájában ott kéne lapuljon, hiszen bármikor szükség lehet egy jelzés rádiós átvitelére.

A MABISZ termékmegfelelőségi ajánlás okirat letölthető a www.ldsz.hu weboldalról az adott terméknél.

További infó:
Matkó Csaba, iQALARM termékmenedzser
(20)357 8138

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában