SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2017. december 12. 10:37

Újabb távfelügyelet alkalmas az iQAlarm központok jelentéseinek fogadására

2017. november 22-én a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Törökszentmiklóson, a Bohács Biztonságtechnikai Bt. távfelügyeletén üzembe helyezték az első olyan OSM-2007 felügyeleti szervert, mely nem az LDSZ Kft. által védett területen működik.
Az új technika használata lehetővé teszi a Bohács Bt. és további, Törökszentmiklós vonzáskörzetében tevékenykedő telepítők számára, hogy az általuk letelepített iQALARM vezeték nélküli okos riasztóközpontok közvetlenül erre a felügyeletre továbbítsák a beépített GPRS jelentéseit.

Ezzel a fejlesztéssel az ország egy újabb része kapcsolódott be abba a fejlődési irányvonalba, melynek célja, hogy a leendő felhasználókat magas műszaki színvonalú, ugyanakkor megfizethető árú elektronikai védelmi berendezésekkel lássa el az LDSZ Kft., melyek a telepítő szempontjából gyorsan telepíthetők, a felhasználó szempontjából pedig egyszerűen használhatók.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában