SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Biztonságtechnika

2018. január 11. 9:30

A Modern Alarm bemutatja: Hanwha Techwin TRM-1610 WiFi-s mobil képrögzítők

A Hanwha Techwinre (korábban Samsung) nem csak a helyhez kötött megfigyelésben számíthatunk, de a mobil egységeken, járműveken való rögzítés során is.
Új képrögzítőjük, a TRM-1610M vezetékes (LAN) és 2,4/5 GHz-es WiFi hálózaton (WAN) egyaránt képes rögzíteni, legfeljebb 16 kamera képeit és maximum 128 Mbps sebességgel.

Tápigénye igazodik mobil kialakításához, 9 Volttól, 36 Voltig táplálható.

Nagy kapacitású diskből kettőt is fogadhat az előlapi tárolófiókokban. Ezekből a maximális tárhely HDD-k esetén 2 TB, míg SSD-k esetén 4 TB lehet. HDD-k esetén "csak -25 °C és +55 °C között működőképes, míg SSD-vel ez az érték -40 °C és +70 °C közöttire változik.

További részletekért és konkrét típusokért kérjük, keresse kollégánkat:

Balczó Rudolf
Samsung Wisenet Hanwha Techwin Szakreferens,
Műszaki tanácsadó
+36 30 961-0340
balczo.rudolf@modernalarm.huKözponti elérhetőségek:
Telefon: +36 1 237-1915,
Mobil: +36 30 636 9434
E-mail: info@modernalarm.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.