SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Biztonságtechnika

2018. január 10. 8:20

Új beléptető megoldás a Dahua kínálatában

A Dahua piacra dobta új, kifejezetten nagy beléptető rendszerekhez (üzleti parkok, irodaházak, börtönök, stb.) kifejlesztett, on- és offline működést egyaránt támogató „master” vezérlőjét.
A 200 000 belépőkártya kezelésére és 150 000 bejegyzés tárolására alkalmas ASC2204C-H könnyedén illeszthető más gyártók biztonságtechnikai megoldásaihoz az Onvif Profile C szabványnak megfelelően. Az eszköz 8 riasztási zónával, NTP alapú időszinkronizáció és P2P funkcióval rendelkezik. Az ASC2204C-H lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak egyetlen ajtóra lehessen anti-passback szabályt felállítani, hanem a rendszeren belül bármely bejáratra.

CAN bus segítségével egy „master”-hez 16db „slave” vezérlő (ASC2104B-T/ASC2102B-T) csatlakoztatható, így akár 68 ajtó kezelése is megoldható Egy „slave” 20 000 felhasználó adatait és 30 000 bejegyzést képes offline tárolni. A vezérlők kompatibilisek a cég saját, illetve más gyártók wiegand (26/34bit) olvasóival.


Forrás: DAHUA

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.