SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. január 21. 12:16

Ahogy a közgazdasági tankönyvek tanítják

A T.E.L.L. Kft. fogta magát, és megverte számtalan hazai és külföldi versenytársát. Először technológiában, műszaki fejlesztésben lépett túl az ellenfeleken ( lásd video verifikációs kapunyitó, idéntől pedig kommunikátorok ), most pedig az árakban.
Az LDSZ Kft. továbbra is kiemelt disztribútora a TELL-nek. Ezen pozícióból fakadóan tájékoztatja a telepítőket, vásárlókat a gyártóval és termékeivel kapcsolatos hírekről:

A T.E.L.L megnyerte az innovatív megoldások bevezetése című versenyt

A T.E.L.L. Kft 2017-ben számos lépést tett annak érdekében, hogy 2018. január 15-től új termékekkel és az eddigiektől jóval kedvezőbb árakkal és üzleti konstrukcióval jelentkezhessen.

A T.E.L.L. Kft. 2018. január 15-től egy szinte 100%-ban megújult termékpalettát kínál a piacnak, amely közel 30 fejlesztő 3 évi áldozatos munkájának az eredménye! Személyesen meggyőződhet arról, hogy a termékek technikai fejlettségének színvonala, valamint funkcionalitásának és felhasználói élményének tekintetében jelentős előrelépést értek el. Új termékeikben jelen van valamennyi ismert technológia és számtalan innovatív megoldás, amelyet a biztonságtechnikai piac manapság megkövetelhet (IP kamera integráció, video verifikáció, Mobilalkalmazás, Push üzenet, Email, VOIP, NTP, Távmenedzsment, 3G kapcsolat, IP kapcsolat, Routerfelügyelet, Cloud, stb.).

Ők egy igazi magyar IoT ( Internet of Things ) termék gyártó a biztonságtechnikai palettán. Ezzel a témával kapcsolatban várjuk Önt is 2018. február 2-án a Kandóra a Tavaszmező utcába, ahol meghallgathatja az LDSZ Biztonságtechnikai Szimpóziumon a TELL és a külföldi gyártók előadását.

Természetesen tisztában vannak azzal, hogy a piacon nagy a kínálat a jó minőségű termékekből, ezért úgy próbálták az eszközök funkcionalitását összeállítani, hogy mindig legyen valami olyan újdonság/funkció/szolgáltatás, amely lehetővé teszi a TELL termékek megkülönböztetését a piacon lévő versenytársaitól.

Az árverseny győztese

Tudják, hogy a kiváló minőségű terméknek egy versenyképes árral is párosulnia kell, ezért 2017-ben a termékek előállítási költségének csökkentése érdekében is komoly lépéseket tettek. A gyártási, tesztelési, beszerzési folyamatok optimalizálásával mindezt úgy sikerült elérniük, hogy közben jelentősen bővítették a fejlesztői létszámot. 2016-ban további 23 fejlesztő alkalmazásával létrehozták a TELL budapesti fejlesztőközpontját, a cégcsoport 5. tagját, a TELL Műszaki fejlesztő Kft-t. Ezzel 40 főre növelték a fejlesztői és 100 főre az alkalmazotti létszámot.
A technikai fölény elérése után céljuk egy olyan árstratégia kidolgozása volt, amely versenyképes, értékeli partnerei bizalmát, és ami a talán a legfontosabb, hogy stabil, tervezhető és hosszútávú üzleti együttműködés fenntartására is alkalmas.

Ennek megfelelően 2018. januártól megszűnnek a 2017-ben tapasztalt 1-1,5 hónap időtartamú gyári akciók. A 3 disztributor egész évben azonos áron kapja a T.E.L.L. termékeket, az akciókat maguk szervezik. Az LDSZ-nél tipikusan 1 hétig tartó akciók vannak/lesznek.

A TELL a közös siker elérésének érdekében miután kifejlesztették az új, innovatív termékeket, csökkentették az árakat, és növelték a partnerek részére nyújtott üzleti és technikai támogatás hatékonyságát.

Mindezek eredményeként elkészítették a 2018-as árlistát, amely 2018. január 15-én lépett életbe. Az LDSZ weboldalán az aktuális végfelhasználói árak, valamint a termékek értékesítését elősegítő funkcionális termékösszehasonlító táblázat is megtalálható. Ennek segítségével könnyen és gyorsan lehet azt a terméket kiválasztani, ami biztosan kielégíti az adott telepítés igényeit.

Az új árlista áttekintésekor kiderült, hogy a TELL terméke olcsóbb, mint a legtöbb más gyártó hasonló feladatra való terméke. Így a drágább, de azonos feladatot ellátó termékeket kifuttatjuk, így egyszerűsítve a palettát.
Az eddigi applikációs, video verifikációs kapunyitók árát a TELL oda vitte le, ahol eddig a hagyományos kapunyitóké volt. Mostantól nem is érdemes a hagyományost tervezni, a felhasználó érti, és kéri az IoT kapunyitó kényelmét, funkcióit.

Érkeznek az új IoT termékek

A Pager7 rendelhető, január 23-tól szállítható.
Az Adapter2 Pro, a Pager4 Pro és az iPBridge Pro is február 15-től lesz kapható.
A TELL 2017-ben tartott egy Road Show-t ezekkel az új termékekkel, részletesen bemutatta az új funkciókat. 3 műszaki kollégánk várja a technikai kérdéseket az új termékekkel kapcsolatban.

A közös jövő

Bízunk abban, hogy az új IoT termékek és árak segítik a közös gondolkodást, az üzleti lehetőségeink kiaknázását és lehetővé teszik, hogy nagyobb mennyiségben értékesítsük a TELL termékeit olyan piaci szegmensekben is, ahol eddig az eszközöket magas árfekvésűnek ítélték meg. Mindezt elősegítendő az LDSZ Kft. a nála megvásárolt TELL termékekre 3 év garanciát ad.

Szerző : Szabó László kereskedelmi igazgató, LDSZ Vagyonvédelmi Kft.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában