SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. január 29. 7:47

Megérkezett a Pager7 – a legújabb IoT termék a TELL-től

Az LDSZ Kft., mint a T.E.L.L. Kft. disztribútora, az elmúlt napokban mutatta be vásárlóinak a TELL Kft új multifunkciós GSM/GPRS kommunikátorát a GSM PAGER7 (3G.IN6.R1) típusjelű modelljét
A telepítők és felhasználók által már jól ismert Pager termékcsalád legújabb tagja forradalmi változást hozott a funkcionalitás terén. Az asztali alkalmazás mellett mostantól mobilalkalmazással is lehetőség nyílik a teljes körű kezelésre és beállításra. Ezáltal a Pager 7 egy szabadon konfigurálható rugalmas vezérlőrendszerré vált, amelynek működése az esemény - művelet összerendelésen alapul. Vagyis kötöttségek nélkül állíthatjuk be az eszköz működését, ezáltal a legszéleskörűbb alkalmazási lehetőségek válnak elérhetővé. Új megoldás a telepítési sémák fogalmának bevezetése, melyek használatával másodpercek alatt beállítható az elvárt működés.

A készülék sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, ha csak röviden felsoroljuk főbb funkcióit, úgy, mint:

1. Önálló riasztóközpont
2. Őrzési funkciók biztosítása, kamerás megfigyelési lehetőséggel
3. Riasztóközpontok távfelügyeletre kapcsolása
4. Épületgépészeti felhasználás (vezérlés érzékelőktől jövő információk alapján)
5. Mezőgazdasági felhasználás (vezérlés érzékelőktől jövő információk alapján)


Teljesen új funkció a videós riasztáshitelesítés lehetősége, amikor a biztonsági kamerák zónákhoz társításával és riasztási eseménykor a zónához tartozó kameraképek megjelenítésével, rögzítésével lehetőség van az esemény kiváltó okának tényleges megállapítására, és a képek rögzítése.

A Pager 7 ezen kívül kiválóan használható kiegészítő kommunikátorként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelző egységként, vagy 6 zónás önálló riasztóközpontként, élesítési és hatástalanítási lehetőséggel.

És akinek ez sem elég, az választhat az értesítési útvonalakra GSM hanghívás, SMS vagy E-mail küldés, Push értesítés vagy az IP alapú átjelzés között.

A Pager 7 készülék kiválóan illeszkedik az LDSZ által 2018-ban útjára indított IoT (Internet of Things) kampányba, melynek célja, hogy a hazai vagyonvédelmi piac képviselőit minél többféle kiváló minőségű, a mai kor követelményeinek megfelelő eszközzel lássa el.

A készülék MABISZ ajánlással rendelkezik. Az LDSZ Kft. a vásárlói számára a gyártó által vállalt 2 évet egy teljes további évvel kiegészítve egyedülálló módon 3 év garanciát biztosít!

További infó a GSM PAGER7 (3G.IN6.R1) kommunikátorról, IDE kattintva.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában