SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. március 1. 8:16

ESIM384 firmware frissítés

Az ESIM384 GSM/GPRS behatolásjelző központi panel egy hibrid kivitelű, erőteljes és rugalmas, intelligens otthon funkciókkal rendelkező riasztórendszer magánházaknak, lakások, nyaralók, garázsok, üzletek és egyéb épületek védelmére kifejlesztve akár 300m2-ig.
Az új generációs ELDES vezeték nélküli technológia lehetővé teszi akár 3000m rádió hatótávolság elérését nyílt terepen – a központ és az új EWP3, az EWD3, az EWKB4, az EWKB5 készülékek között.

Miért képvisel kitűnő értéket ez az ELDES központ?
Az ESIM384 maximum 80 (vezetékes + vezeték nélküli) zónát felügyel. 2 SIM kártya és akár IP kapcsolat segítségével kommunikál a távfelügyeleti központokkal ipari szabványos protokollok használatával:

 • 6 távfelügyeleti kommunikációs protokollt használ és 5 tartalék átjelző csatornát biztosít.

 • Közvetlenül a felhasználóknak is küldhet jelentéseket - legfeljebb 10 telefonszámra. Helyileg és távolról is vezérelhető: kezelőegységgel (legfeljebb 30 felhasználói kód), ingyenes mobil applikációval, SMS / ingyenes hívással, programozott ütemezéssel és távirányítóval. Intelligens otthon funkciókat alkalmaz: a tulajdonosok távolról felügyelhetik és szabályozhatják a hőmérsékletet (a rendszer 8 hőszenzort támogat), az energiafogyasztást, az elektromos készülékek átkapcsolását.

  Mindez most új firmware verziót kapott, ami az alábbi, újabb funkciókat és funkció változásokat hozza.

  ÚJ FUNKCIÓK:

 • +32 vezeték nélküli eszközt kezel (összesen 64-et)
 • EWKB4 kezelővel már 2 helyett 4 partíciós módban is képes működni. Tehát már 4 partíciót is képes kezelni.
 • Az EWKB4 zóna LED-jei hozzá illeszthetők a zónákhoz a programozó szoftverben. Így a 12-nél magasabb zónák is kijeleztethetők.
 • Automatikus újraindítási funkció az ELAN3-ALARM modullal való működéshez, ha a modul csomagküldése sikertelen.
 • EWKB4 8-as verziótól már nem csak a kezelői zónáról történő belépési késleltetést csipogja le, hanem akármilyen késleltetés zónát.



 • FUNKCIÓ VÁLTOZÁSOK:

 • A zóna szabotázs névképző folyamata megváltozott. Minden szabotázsnév ezentúl a zóna neve plusz egy általános szabotázsnév.      Meg lehet adni az Utilityben egy általános szabotázs nevet, amit a zónanévhez csatol riasztáskor. Így nem kell minden zónához külön      külön szabotázsnevet adni.
 • Rádiós eszközök kommunikációs algoritmusát tovább fejlesztették. A központ gyorsabban reagál az újraindítás utáni eszközkeresés      közben, valamint ha egy elveszett eszközt meg kell találnia.
 • Ha az eszköz túllépi az SMS napi korlátot, akkor a következő nap újra indítja az SMS kvótát.
 • Az SMS küldési algoritmust tovább fejlesztették. Gyorsabb az SMS küldés.


 • Konfigurációs szoftver (bárhonnan, bárhogyan):

  Az ESIM384 az Eldes Utility konfigurációs szoftverrel programozható, mely rendkívül innovatív kezelőfelülettel rendelkezik és magyar nyelvet is támogat. Külön segítség a telepítőknek, hogy a különböző menüpontok mellett információs ablakok nyithatók, melyek elmagyarázzák az adott funkciók működését. További rendszerdiagnosztikai lehetőségekkel az ESIM384 központ egyéb állapotváltozásai is figyelemmel kísérhetők (zóna állapot, ellenállás érték, PGM kimenetek, GSM állapot, tápellátás, stb.). Mindezeken felül az Eldes Utility szoftverrel már nem csak Windows, hanem MAC OS és Android platformokon is elvégezhetők a programozási műveletek közvetlenül és távolról is.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában