SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. február 27. 10:44

Oktat a SMARTme – most egy kicsit másképp

Az Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskolában a SMARTme Building Technologies Kft megismertette a diákokat ezzel az új szakmával, hiszen a jövő szakmája az okosotthon telepítő.
A rengeteg sikeres FIBARO telepítői oktatás után, a cég úgy gondolta, hogy itt az ideje újra a fiatal tehetségek felé fordítani a tekintetüket.

Februárban a SMARTme-től Bodó Péter volt az Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskolában oktatni, hogy a jövő feltörekvő generációjának is bemutassa mennyi lehetőség rejlik az okos otthon telepítői szakmában.
Három napon három különböző csoportban tartott előadást: első nap villanyszerelői szakközepesek, második nap szakgimnazisták, harmadik nap gyengeáramú technikusok vettek részt, összesen több mint 50 fővel.

Az előadás első felében bemutatásra került, hogy mi is az az okos otthon, milyen felhasználási területei lehetnek és kik az okos otthon rendszerek fő célcsoportja. Utána következett egy kis szakmázás, az okos otthonok elvi felépítéséről, a rendszerekről és alrendszerekről, valamint a FIBARO eszközökről. Végül pedig, egy interaktív résszel zárult a program, ahol az oktató élőben telepített egy központi egységet és mutatott be különböző funkciókat az alább látható hordozható felületen.

Az előadások folytatásaként a cég meginvitálta a különösen érdeklődő fiatalokat a bemutató termükbe. Márciusban folytatják az oktatásokat az Óbudai Egyetemen.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.