SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. február 27. 10:44

Oktat a SMARTme – most egy kicsit másképp

Az Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskolában a SMARTme Building Technologies Kft megismertette a diákokat ezzel az új szakmával, hiszen a jövő szakmája az okosotthon telepítő.
A rengeteg sikeres FIBARO telepítői oktatás után, a cég úgy gondolta, hogy itt az ideje újra a fiatal tehetségek felé fordítani a tekintetüket.

Februárban a SMARTme-től Bodó Péter volt az Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskolában oktatni, hogy a jövő feltörekvő generációjának is bemutassa mennyi lehetőség rejlik az okos otthon telepítői szakmában.
Három napon három különböző csoportban tartott előadást: első nap villanyszerelői szakközepesek, második nap szakgimnazisták, harmadik nap gyengeáramú technikusok vettek részt, összesen több mint 50 fővel.

Az előadás első felében bemutatásra került, hogy mi is az az okos otthon, milyen felhasználási területei lehetnek és kik az okos otthon rendszerek fő célcsoportja. Utána következett egy kis szakmázás, az okos otthonok elvi felépítéséről, a rendszerekről és alrendszerekről, valamint a FIBARO eszközökről. Végül pedig, egy interaktív résszel zárult a program, ahol az oktató élőben telepített egy központi egységet és mutatott be különböző funkciókat az alább látható hordozható felületen.

Az előadások folytatásaként a cég meginvitálta a különösen érdeklődő fiatalokat a bemutató termükbe. Márciusban folytatják az oktatásokat az Óbudai Egyetemen.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support