SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2018. március 11. 8:32

MikroTik "valódi" gyakorlati oktatás kamerarendszer telepítőknek

A GeoVision Hungária Kft. MikroTik témakörében gyakorlati oktatást szerver kamerás szakemberek részére április 12-én (csüt.). A valódi gyakorlati képzés lépésről lépésre végigvezeti a hallgatókat egy valós térfigyelő rendszer MikroTik beállításán, programozásán. Jelentkezzen időben, szánjon időt tanulására, szakmai fejlődésére!Miről is lesz szó?

Minden, amit tudni kell egy valós vezeték nélküli kamera rendszer beállításához.
(100% gyakorlat - saját laptop szükséges)

A résztvevők a képzés során megismerik az alábbiakat:
 • a RouterOS szoftver alapjait (telepítés, frissítés, stb.), valamint az aktuális RouterBoard termékeket
 • a RouterOS szoftver vezeték nélküli képességeit, tulajdonságait
 • az AP és Kliens módok tulajdonságait, és a vezeték nélküli beállítások alapjait

 • A megszerzett tudása alapján lehetősége lesz elvégezni szoftveres alapkonfigurációkat, management beállításokat. A jelenlévők a gyakorlat során részt vesznek egy valós vezeték nélküli kamerarendszer konfigurálásban.

  A routereket és a kamerákat, vagyis az összes eszközt a képzés ideje alatt a szervező biztosítja minden résztvevő számára. A képzéseken mindenki saját számítógépen dolgozik majd. Kérjük, vigyenek magukkal laptopot, lehetőleg Windows 7, 8, 8.1, 10, esetleg XP operációs rendszerrel telepítve.

  Helyszín: 1119 Budapest, Petzvál József utca 30., GeoVision új oktatóterme
  Időtartam: 9:00-15:00
  Parkolás: GeoVision belső parkolóban, valamint az utcában és környékén ingyenesen  Az oktatásra jelentkezhet az info@gvhungaria.hu e-mail címen, illetve (1)205 3527-es telefonszámon, valamint Google fiókjával a fenti képre kattintva.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Kereskedelmi asszisztens - RIEL Kft

  A RIEL magyar tulajdonú családi vállalkozásként több, mint 25 éve a biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője. Fő tevékenységként világvezető gyártók video-, riasztó- és tűzjelzőrendszereinek forgalmazásával foglalkozunk, emellett kiemelkedő műszaki terméktámogatást és profi márkafüggetlen szervizszolgáltatást kínálunk partnereinknek. Az Árpád híd metrómegállótól néhány percre található irodaházunkban korszerű munkakörülmények között végezheted a munkád.