SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. március 13. 8:48

Bevásárolja magát a biztonságtechnikába az Amazon

A kiszivárgott (nem véglegesített) hírek szerint, mintegy 1 Mrd USD-ért vásárolná meg az online kereskedelem óriása az videokamerával felturbózott ajtócsengőket („ajtótelefonokat”) gyártó Ringet.
A tavaly októberben megjelent Amazon Cloud Cam-mel az Amazon Key (a Prémium felhasználók beengedhetik az Amazon termékeket kézbesítő futárt otthonukba) szolgáltatást igyekeztek biztonságosabbá tenni. A Cloud Cam mellett (az Amazon által értékesített) a szett egy Yale, vagy Kwikset gyártmányú okos-zárat tartalmazott. Azonban a Ring megoldása képes együttműködni a hangvezérlésű okos-otthon megoldásokkal, ami vonzóvá tette az Amazon szemében is. A Ring kamerája (tekintve, audio funkcióval ellátott) lehetőséget biztosít nem csak arra, hogy megfigyeljük és beengedjük a futárt, hanem arra is, hogy beszéljünk vele; természetesen távolról, akár a világ másik végéből.

forrás: IDE kattintva elérhető

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában