SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. április 5. 18:38

Elektromos zárak és kilincsek: újdonságok a Videosec kínálatában

Ezen a héten egy új szegmenshez tartozó termékcsaládot mutat be az Euro Tech Corp. Kft a beléptető rendszerek csoportjához tartozó EU-szabványos elektromos hotelzárak és kilincsek kínálata. A megszokott minőség és ár / érték arány garantált továbbra is, illetve a jól bevált megoldásokon sem változtattak, csak olyan konstrukciókat és protokollokat használnak, amelyek eddig is bizonyítottak.
A jelen, célirányosan kialakított kínálat folyamatosan bővül, mindenekelőtt az üzleti célú, professzionális termékek élveznek előnyt, úgymint a szálloda és vendéglátó ipari létesítmények, apartmanok, szálláshelyek és üdülőházak beléptető megoldásai.

Ezekhez a felhasználási célokhoz komplett megoldásokat kínál a cég, úgymint a kártyaolvasóval és hagyományos cilinderrel is használható elektromos kilincsek, különálló kártyaolvasók, Mifare rendszerű chipkártyák és érintőkulcsok és kabinetzárak. A Chipkártyák programozása egyszerű módon történik a PC-re csatlakoztatható íróegységgel, melyeket egy Fidelio kompatibilis szoftverrel lehet paraméterezni. A kilincsek hagyományos módon telepíthetőek bármilyen EU-szabványos ajtóra, áramforrásként szabványos AAA elemeket használnak, melyek garantáltan egy évig biztosítják a gondtalan működést. Az igényesség jegyében a kilincsek, zárak és olvasók főbb egységei illetve foglalatai rozsdamentes acélból készülnek.

A termékportfólió úgy lett összeállítva, hogy könnyen elérhetőek, egyszerűen telepíthetőek és legfőképpen megbízhatóak legyenek. Ne képezzenek luxuscikket, hanem hétköznapi dolgokká váljanak, teljes mértékben azt hangoztatva, hogy egy chipkártyával nyíló elektromos zár a világ legtermészetesebb dolga és nem kell csillagászati összegekkel számolni a megvásárlásához. Mindezt úgy menedzseli a cég, hogy a saját márkaneve, a 20 éves, hazai Videosec alatt forgalmazza a termékkört.

Néhány főbb jellemző és paraméter:
 • SUS-304 rozsdamentes acél
 • Hagyományos szerelési mód, EU-szabvány
 • Kártyaérzékelés módja: Mikrohullámú RFID Mifare 13.56MHz
 • Többszintű kártyaprogramozás: Eltérő jogosultságok, MASTER kártyák megadása, stb
 • AAA Alkáli elemek – akár 18 hónap működés, könnyű csere
 • Fidelo és PMS kompatibilis kezelőszoftver, 64.000 egységig paraméterezhető
 • USB kártyaolvasó, SQL adatbázis kezelés, több PC-ről is vezérelhető egyidejűleg
 • Utólagos eseménykiolvasás a zárakból (max. 220), kártyával

 • Bővebb információ:

  Euro Tech Corp. Kft
  6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
  Tel/Fax: (62) 458 585
  E-mail: eurotech@videosec.com
  Web: www.videosec.com

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában