SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2018. április 9. 13:17

AMIKO HOME – várakozásokkal teli CONSTRUMA

Az AMIKO HOME új standdal készül a CONSTRUMA kiállításra.
Brnoban az AMPEREN a 600 kiállító egyikeként, a magyar érdekeltségű AMIKO HOME is bemutatkozott legújabb IP kameráival és okos otthon eszközeivel. A látogatók visszajelzései alapján az AMIKO kínálatában lévő IP kamerák a versenytársakéhoz képest kiemelkedően vonzónak bizonyultak az ár, és a helyszínen bemutatott műszaki paraméterek alapján.


A 2 méter széles és 1,5 méter magas okos otthon demó fal messziről vonzotta a látogatókat az AMIKO HOME standjához. Egyértelműen kiderült, hogy az Amperen bemutatott eszközök egyedülállóak, és ár-érték arány miatt rendkívül vonzóak. A látogatók véleménye szerint a rendszer egyedisége a Zigbee technológiának, a hálózatos működésnek, valamint annak köszönhető, hogy a kényelmi szolgáltatásokat biztosító okos otthon eszközöket és a biztonságot nyújtó IP kamerákat egyazon applikáción belül tudjuk vezérelni. Az egyszerű telepítésnek, könnyű kezelhetőségnek, valamint a vonzó árnak köszönhetően rengeteg viszonteladó, telepítő és végfelhasználó is érdeklődött a termékek iránt nem csak Csehországból, de a környező országokból egyaránt. Az újdonságereje miatt az okos otthon eszközöket bemutató demó falból egy műszaki iskola bemutató darabot rendelt magának oktatási célból.
A 2018. április 11-15 között a Hungexpon megrendezésre kerülő CONSTRUMA otthon kiállításon az A pavilon 106 standján találkozhatnak velünk és termékeinkkel az IP kamerarendszerek, és az okos otthon megoldások iránt érdeklődők.
Az AMIKO HOME termékek egyik viszonteladó partnerünk, a DANIELLA villamossági nagykereskedés 103 A számú standján is megtalálhatóak majd a kiállítás ideje alatt.

Találkozzunk a CONSTRUMA kiállításon – Budapesten, a HUNGEXPO területén (2018. április 11-15.) – A pavilon 106 standon. Továbbra is keressük hazai viszonteladó partnereinket, így örömmel látjuk standunkon az értékesítésben és telepítésben egyaránt érdekelt hazai vállalkozásokat.

Miért jó AMIKO HOME termékeket forgalmazni?
Mert:

 • kiváló minőségű termékekkel bővítheti kínálatát
 • termékeinkre 2 év teljeskörű garanciát vállalunk
 • velünk akár több mint 30% profitot realizálhat
 • tovább növelheti versenyképességét
 • folyamatos technikai és marketing támogatást nyújtunk
 • jól felszerelt szervízünkkel és felkészült munkatársainkkal megbízható szerviz      hátteret biztosítunk rövid javítási határidővel
 • sokéves tapasztalattal rendelkezünk a belföldi és a nemzetközi      kereskedelemben
 • saját raktárkészletünk van
 • nagy mennyiségű rendelések kiszolgálása sem okoz problémát
 • termékeinket Magyarország teljes területére kiszállítjuk
 • Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában