SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. április 15. 8:00

Gépi mélytanulás alapú arcfelismerő megoldás

Matrix piacra dobta gépi mélytanuláson alapuló 1:1 (rögzített felhasználó), vagy 1:N (több személy képét tartalmazó adatbázis) azonosítási metódust alkalmazó arcfelismerő megoldását.
A COSEC mélytanulás technológiájának köszönhetően folymatosan fejlődik, adatptálódik az eltérő körülményekhez, a még hatékonyabb azonosítási biztonság érdekében. A rendszer azonosítási sebessége <1s és 99.53%-os pontosságal képes megkülönböztetni az élő/valódi arcot a hamisítottól – a fejlesztő állítása szerint. Külön kamera/arcleolvasó egység nem szükséges a rendszerhez, egy szimpla mobiltelefonba integrált kamera tökéletesen (amennyiben arra telepítik a COSEC APTA-t) megfelel a rendszer hatékony működéséhez, nem érzékeny az alacsony sávszélesség okozta problémákra, jól kezeli a megváltozott hajszín, arcszörzet, fényviszonyok jelentette kihívásokat. A COSEC APTA folymatosan képes továbbítani az mobiltelefon GPS koordinátáit, lehetővé téve az adott személy követését a védett területen (is).

Forrás: IDE kattintva elérhető

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában