SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. április 16. 8:05

Modernizálta biztonsági video rendszerét a CAMPONA

PR hír

Az idén 19 éves a Campona Bevásárlóközpont video-alapú biztonságtechnikai eszközei „upgrade”-re szorultak, mivel az legutolsó frissítés 12 éve történt. Ezért a Campona üzemeltetője a „vérfrissítés” mellett döntött: a kivitelezéssel az idén 25 éves, Budapest XI. kerületében telephellyel rendelkező LDSZ Vagyonvédelmi Kft-t bízták meg.
A projekt keretében 24 db 2MP felbontású (FULL HD) mozgatható/ZOOM-olható (ún. PTZ) és fix dome (félgömb alakú), és 5 cső HD-analóg (nagyfelbontású) kamera került fel a régi, kis felbontású, analóg kamera helyére.

Ezen felül még 5 db új FULL-HD dome kamera, 4 db HD (1MP) képfelbontást biztosító kaputelefon (a szükséges beltéri egységgel) került telepítésre. Természetesen a 3 db video rögzítő cseréje is elkerülhetetlen volt, hogy az új, tűéles, nagyfelbontású képanyag tárolása és megjelenítése biztosított legyen.

A kiválasztás egyik fő szempontja – a kiváló képminőség mellett – az volt, hogy a már meglévő koax kábelek felhasználásával tökéletesen megoldható legyen a minőség/hatékonyság upgrade. Így megtakarították a kábelhálózat cseréjét, ami egy video megfigyelő rendszer kiépítési költségeinek az egyharmadát teszi ki.

Ezzel a fejlesztéssel a Campona újabb hosszú évekre biztosította video-megfigyelőrendszere naprakészségét.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában