SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. április 19. 8:48

Vas megyei távfelügyelet fogadja az iQAlarm központok jelentéseit

PR hír

A SIBA Hungária Biztonsági és Szolgáltató Kft. távfelügyeletén üzembe helyezett OSM-2007 felügyeleti szerver lehetővé teszi a SIBA Kft. és más, Szombathelyen és annak vonzáskörzetében tevékenykedő telepítők számára, hogy az általuk letelepített iQALARM vezeték nélküli okos riasztóközpontok közvetlenül erre a felügyeletre továbbítsák a beépített GPRS kommunikátor jelentéseit.
Ennek köszönhetően, az ország legnyugatibb része is bekapcsolódott a távfelügyeleti szolgáltatások igénybe vevő számára XXI. század műszaki színvonalának megfelelő felhasználói élményt kínáló területei közé.

Kiss Gábor és Horváth Zsuzsanna - a SIBA Kft. két vezetője – kifejtette, hogy ezzel a fejlesztéssel lehetővé vált, hogy megrendelőiket modern és megfizethető árú elektronikus biztonságtechnikai megoldásokkal lássák el.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában