SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. május 3. 8:00

Új szériás PoE kamerarendszerek a Videosec kínálatában

Bizonyára sokakban felvetődött már a gondolat, hogy érdemes lenne a saját ingatlanját, üzlethelyiségét néhány darab kamerával felvértezni. Az ilyen igényeknek, a legtöbb esetben az átláthatatlan és bonyolult telepítés, illetve nem utolsó sorban a magas ár képeznek akadályt. Persze rendelhetünk a "netről" különböző kamera-szetteket, amik aztán sok esetben a valóságban nem bizonyulnak megfelelőnek, minőségük és eredetük kétes, egy megbízott szakember nem is szívesen foglalkozik ezek szerelésével.
Ezekre a valós igényekre alapozva szeretnénk bemutatni az új belépő szintű, ámde professzionális Videosec márkájú PoE IP termékcsaládot, ami egyrészt tartalmazza a minőségi és elérhető árú 2 és 4 Megapixeles, kültérre is szerelhető kamerákat, valamint a 4 csatornás PoE NVR-kat. Mivel az összes eszköz PoE, beleértve a rögzítőt is, nincs szükség külön tápegységek felszerelésére, valamint maradéktalanul élvezhetjük az IP rendszerek összes előnyét úgy, hogy a hátrányai lényegében megszűnnek. Azáltal, hogy nem kell külön hálózatot kiépíteni a videó-rendszernek és azt külön paraméterezni, időt és pénzt spórolunk meg, mivel a kamerák közvetlenül a rögzítőegységbe csatlakoznak, egyetlen egy darab kábellel, ami biztosítja a tápellátást is. Nincs más dolgunk, mint összecsatlakoztatni az eszközöket, az NVR automatikusan felismeri a kamerákat és hozzáadva őket az eszközlistához az élőkép és a rögzített esemény pillanatok alatt elérhető lesz. További nagy újdonság, hogy a bemutatkozó PoE NVR egyáltalán nem tartalmaz beépített ventilátort, hűtési teljes mértékben passzív elemekből áll, így nem bocsájt ki semmilyen kellemetlen zajt, akár a hálószobánkban is elhelyezhetjük.


Természetesen az új eszközök 100%-ban illeszkednek a jelenlegi SMART IP kínálatba azáltal, hogy azonos szoftverplatformot használnak, így a kompatibilitás maximális. Ez lehetővé teszi azt, hogy a rendszerünket tetszés szerint válogassuk össze a különböző tudású és árú eszközökből.

Bővebb információkért, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Euro Tech Corp. Kft
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: (62) 458 585
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában