SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. május 16. 8:32

Professzionális LED reflektorok és utcai lámpák, raktáron

A biztonságtechnika, azon belül is a videótechnika egyik legfontosabb kritériuma a napi 24 órás, napszaktól független tökéletes képminőség és láthatóság biztosítása. Ehhez nyújtanak kiváló megoldást az Euro Tech Corp. Kft kínálatában raktárkészletről elérhető LEDsec márkájú professzionális LED reflektorok és utcai lámpák.
Ha a szempont, hogy minél jobban és gazdaságosabban megvilágítsunk egy nagyobb, megfigyelni kívánt területet, nem is kérdés, hogy manapság már kizárólag csak a LED technológia jöhet szóba, hiszen a normál reflektorokhoz viszonyítva több, mint 80%-al kisebb az áramfogyasztás azonos fényáram (Lumen) mellet. Ha az is szempont, hogy éjszaka is színes videó-képtartalmat biztosítsunk egy adott helyszínről, akkor is csak a LED technológiára számíthatunk, hiszen ennek az a feltétele, hogy látható fényforrást használjunk, itt a hagyományos infrák fénye nem elegendő.

További szempont még, hogy a világítótestek villódzásmentesen biztosítsanak fényt, hiszen ellenkező esetben, az nagy mértékben rontaná a képanyagot. A LEDsec márkájú LED reflektorok és utcai világítótestek a fent leírt szempontoknak maximálisan megfelelnek és mindezek mellet az átgondolt tervezésnek köszönhetően 5 év garanciával rendelkeznek, annak érdekében, hogy a hosszú távú működés zavartalan lehessen.

Természetesen, többféle kivitelben is elérhetőek ezek a fényforrások, a reflektorok 30W (modell: FL-30), 50W (modell: FL-50) és 100W (modell: FL-100) teljesítményűek az utcai világítások pedig 50W (modell: SL-50), 100W (modell: SL-100) és 150W (modell: SL-150) lehetnek. Elérhető továbbá egy mogásérzékelővel és alkonykapcsolóval felszerelt reflektor (modell: FL-50S) is a kínálatban, 50W teljesítménnyel.

Bővebb információkért, lépjen kapcsolatba az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Euro Tech Corp. Kft
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: (62) 458 585
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában