SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. június 5. 7:53

Intellio Orio kamerasorozat

Az Intellio Orio kamerasorozat tagjai 2018. augusztus 31-ig, vagy a készlet erejéig tartó akciónk keretében eddig soha nem látott kedvezménnyel vásárolhatóak meg.
A Box, Dome és Bullet kivitelű kamerák 12 hónap gyártói garanciával, limitált darabszámban elérhetőek, nagyobb mennyiség esetén júliusi szállítással.
Bővebb információért keresse Intellio partnerét.Az Orio az Intellio belépő szintű, kedvező árú kameracsaládja 1,3 megapixeles (1280 × 960) felbontással, három kivitelben a felhasználási terület követelményeihez igazodva.

Orio Dome - vandálbiztos minidóm kamera, 10 m-ig hatékony IR-rel
A vandálbiztos, minidóm kivitelhez esztétikus megjelenés társul. Nagy fényérzékenysége, fizikai nappali/éjszakai váltása, 10 méter távolságig hatékony infravörös fénye, a kameraoldali sávszélesség-menedzsment és beépített fedélzeti intelligenciája segíti a sokrétű kül - vagy beltéri felhasználást.
Orio Dome műszaki adatlap

Masszív csőkamera nagyteljesítményű infravörös fénnyel
A masszív csőkamera nagyteljesítményű infravörös fényével kimondottan alkalmas olyan helyeken, ahol éjszaka nagyobb távolságot kell megfigyelni. Nagy fényérzékenysége, fizikai nappali/éjszakai váltása, a kameraoldali sávszélesség-menedzsment lehetősége és beépített fedélzeti intelligenciájának köszönhetően kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas.
Orio Bullet műszaki adatlap

Dobozolt kamera belső használatra, Ricom optikával
Elsősorban beltéri használatra készült, dobozolt kivitelű kamera. Nagy fényérzékenysége, fizikai nappali/éjszakai váltása, a kameraoldali sávszélesség-váltási lehetősége és beépített fedélzeti intelligenciája hatékonyan támogatja a sokrétű felhasználást.
Orio Box műszaki adatlap
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában